Lead Forensics
Blog 2018-06-08T14:57:57+00:00

LAATSTE NIEUWS

Lees hieronder meer over HLP Klearfold en gerelateerde onderwerpen.

Wat doet HLP Klearfold?

Net als in December met Kerst of April met Paas is Januari en Februari met kou, en September en Oktober met regen, het is altijd een chocolademoment, we helpen graag onze klanten zijn sales te boosten met onze mooie unieke chocoladeverpakkingen. Uw product verdient het. HLP Klearfold produceert Sleeves, transparante of bedrukte sleeves, kokers, vouwdoosjes, tubes, HLP Klearfold heeft alles. De mooiste bonbon en chocoladeverpakkingen.

Onze verpakking visie

Consumenten zijn steeds extra gevoelig voor wat ze gaan kopen, ze willen eerst zien wat ze aanschaffen en niet meer gissen en ook niet de verpakkingen openmaken, zonde van de tijd, en zonde van de producten- verpakking, met HLP Klearfold doorzichtige verpakkingen consumenten kunnen zien en snel beslissen wat ze gaan nemen, zonder twijfels, op onze transparante verpakkingen is het mogelijk om tekst met informatie, algemene voorwaarden, logo-imago af te drukken. Lees onze blog om te ontdekken hoe onze verpakkingen er alles hebben.

BEDRUKTE TRANSPARANTE VERPAKKINGEN

Zomerkleuren, modern, vers, een geschikt verpakking voor uw product creëren we bij HLP Klearfold, gaat u toch voor pastel kleuren, of een mix van kleuren, u bepaalt met ons, onze Flexo Printmachine bedrukt tot 13 kleuren in een keer, HLP Klearfold printtechnologie is krachtig, samen maken we een heel mooi verpakking voor uw theeproduct. Lees onze blogs en ontdekt waarom HLP Klearfold de enige echte producent van transparante verpakkingen is.

Laad Meer Berichten

Categorieën

Recente berichten

Archief

IN DE PERS

Hebt u ons laatste persbericht gemist? Lees hieronder om te zien wat er gaande is bij HLP Klearfold.

RECENTE EVENEMENTEN

Bekijk hieronder onze laatste evenementen en bezoek ons op de komende tentoonstellingen.