Braille voor uw verpakkingen.

Volgens de laatste schatting bedraagt het aantal mensen met een visuele beperking ongeveer 285 miljoen van over de hele wereld. Van dit aantal zijn er meer dan 150 miljoen gebruikers van Braille. Wij kunnen samen hen helpen met onze innovatieve brailleschrift.

Het is heel belangrijk dat iedereen kan lezen wat u verkoopt, HLP Klearfold helpt u graag deze publiek bereiken. HLP Klearfold kan farmaceutische standaard braille direct op uw verpakking afdrukken om nauwkeurige resultaten te verkrijgen. Onze verpakkingen zijn getest met de RNIB, Het Royal National Institute for the Blind.

Bij het gebruik maken van brailleschrift is vaak de ruimte de grootste uitdaging die u ons geeft maar als ervaren plastic verpakkingen producenten helpen we u bij elke stap om ervoor te zorgen dat de belangrijkste informatie in Braille-indeling wordt weergegeven.

Bezoek onze contactpagina voor meer informatie over onze Braille systeem en hoe we onze vermogen ontwikkelen om ze op uw verpakkingen te kunnen embossen.

Contact
By | 2018-04-16T07:50:11+00:00 March 29th, 2018|