Lead Forensics

Cosmetica Verpakkingen

Wilt u ook honderden cosmetische en schoonheidsproducten verkopen? Het is dan van belang dat uw product zich onderscheidt van de rest; het is hier waar HLP Klearfold helpt u met onze schitterende kunststof verpakkingen, uw product hoeft niet achter een ondoorzichtige verpakking zitten, wij zijn de weg naar de toekomst, een ondoorzichtige plastic verpakking met een uitstekend ontwerp is wat uw product nodig heeft.

Uniciteit en authenticiteit

Uw merk spreekt al voor zichzelf! Het is alleen een laatste detail wat maakt uw product de nummer één van de markt: Onze kunststofverpakkingen, ze zullen u niet alleen garanderen de juiste matching kwaliteit met uw product, maar ze zullen ook helpen met de bescherming van uw product; onze plastic verpakkingen zijn gemaakt van de beste plastic materiaal die er bestaat.

Duurzaamheid

Het is ook erg belangrijk om na te denken over het hele proces dat uw product lijdt onder het transport tot het het schap bereikt, de verpakking waarin u uw cosmetica bewaart, moet sterk zijn. De verpakkingen dat we creëren zijn robuust and zo transparant als u ze wilt. HLP Klearfold plastic verpakkingen helpt u een betrouwbare relatie op te bouwen tussen consumenten en uw cosmetisch product.

Het HLP Klearfold valbeveiligingsmechanisme maakt uw verpakking ook sterker, met nog een extra voordeel: sneller assemblagetijd. Valbeugels hebben de voorkeur als het gaat om vergrendelingsmechanismen, met dit slot kunnen de dozen zowel met de hand als met een geautomatiseerde machine worden opgesteld. Vast gebalanceerde dozen zijn snel en eenvoudig met de hand op te zetten; aanzienlijke besparingen worden gemaakt op uw arbeidskosten, tot 30%.

HLP Klearfold verpakt uw cosmetisch product

HLP Klearfold kan kunststof verpakkingen op maat produceren, we hebben een breed scala aan mogelijkheden; zie hieronder voor een voorbeeld:

– Lippenstift
– Foundation
– Mascara
– Oogschaduw
– Lippenbalsem
– Huidverzorging
– Haarverzorging

Noem maar op, uw cosmetische producten verdienen HLP Klearfold verpakkingen. Laat ons uw omzet verhogen!

HLP Klearfold levert een breed scala aan gerecyclede kunststoffen zoals RPET. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe HLP Klearfold uw cosmeticaproduct onderscheidt van de rest.

2018-05-17T14:30:19+00:00