Lead Forensics
Design 2018-06-08T12:16:46+00:00

Design

Platic Verpakking Plastic

Verpakkingsdesign

Onze gespecialiseerde designers zullen u graag helpen bij elke stap

HLP Klearfold zal nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat we uw merk de sterkst mogelijke visuele indruk geven. We verheugen ons op uw samenwerking en worden uitgedaagd met elk project dat op onze weg komt.

Wilt u een verpakking die opvalt? Laat HLP Klearfold dit bereiken met ons vermogen om een reeks verschillende grafische ontwerpeffecten op uw verpakking af te drukken.

  • Varianten van reliëf
  • Hot & cold foil stempelen
  • Varianten in frostdesign
  • Matte / glanzende coating
  • Braille

Ontwerp met een doel

Hier om je op weg te helpen.

Het is geweldig als u al uw illustraties voor uw verpakking hebt, maar als dat niet het geval is, hebben we ontwerpdeskundigen bij de hand om u te helpen. Als u illustraties hebt die moeten worden bijgewerkt of als deze niet helemaal bij uw merk passen, geven HLP Klearfold u graag een deskundig advies over het ontwerp en begeleiden u in de juiste richting.

Plastic Verpakking Ontwerpen

Team innovation

HLP Klearfold heeft niet alleen de standaard ontwerpaspecten voor uw verpakking, maar we hebben ook een breed scala aan speciale effecten die we aan uw verpakking kunnen toevoegen. Effecten die uw verpakking echt naar de consument doen springen, van glinsterende ontwerpen die hun blik zullen trekken naar geaderde patronen die ervoor zorgen dat consumenten uw verpakking willen pakken en aanraken..

Braille

De nieuwste toevoeging aan onze portfolio is Braille, die voldoet aan de farmaceutische normen, en nauwkeurige resultaten biedt die met de RNIB zijn geproduceerd en getest.

straalbreking

Creëert een geaderd uiterlijk op de verpakking, het voorkomt ook dat anderen uw verpakking imiteren, omdat het erg moeilijk is om te repliceren.

Metallic

Dit geeft uw verpakking een elegant gevoel, het verrijkt de kleur van de verpakking en zorgt ervoor dat het de aandacht van de consument trekt.

Pearlescent

Dit kan in verschillende vormen worden geplaatst en de dichtheid van de glans kan worden aangepast aan uw verpakkingsbehoeften. Het laat uw verpakking schitteren door de rest.

Relief

Een verhoogd deel van uw verpakking om het naar de consument te laten springen, waarbij de consument wordt gevraagd om de verpakking op te pakken en aan te raken die uw product bevat.

Kunstleer

Verhoogde vernis is gedrukt op het oppervlak van het met leer geaderde patroon, de tastbare echt lederstructuur zal ervoor zorgen dat consumenten je verpakking willen oppakken en voelen.

Vraag vandaag nog een gratis monster aan!

re

We kunnen een 3D-digitale Mock-up van uw product maken waardoor materiaal, bedrukking en transport-afval wordt weggenomen om de planeet een ecologische plek te maken, om te zorgen voor een groener leven.

re

HLP Klearfold kan een real-time 3D-preview van uw voltooide ontworpen verpakking produceren, waardoor u uw ontwerp eenvoudig kunt wijzigen voordat HLP Klearfold uw voltooide monsters produceert.

Ontdek de toekomst

De wereldleider in Soft Crease RF (radiofrequentie) vouwtechnologie