Lead Forensics

Luxe verpakkingen voor pennen en kantoorbenodigdheden

Duurzame plastic verpakkingen

HLP Klearfold verpakkingen zijn van topkwaliteit, ze laten uw product sneller verkopen, ze kunnen bedrukt zijn; geen zorgen over hoeveel kleuren, HLP Klearfold Flexo printmachine bedrukt tot 13 kleuren in een keer en op beide zijden, wij doen niets zonder dat u akkoord gaat, onze luxe doorzichtige verpakkingen zijn nauwkeurig gemaakt in de grootte- maat van uw product. Als u wilt een luxe transparant verpakking die kan ook betaalbaar zijn, u bent dan bij ons op de juiste plek! Onze verpakkingsmogelijkheden zijn eindeloos!
Onze plastic verpakkingen zijn volledig herbruikbaar, ze kunnen een tweede of nog derde leven hebben, APET is ons meest gebruikte materiaal: PET van eerste kwaliteit, PP gebruiken wij ook, RPET en BIO PET. Met onze transparante PET-verpakkingen verpakt u uw producten zoals kantoorbenodigdheden- cosmetica- farma- zoetwaren- non-food, etc.
Even geen idee over hoe u uw verpakking kunt personaliseren? Geen probleem, wij zijn vol ideeën, verse leuke innovatieve ideeën vindt u heel snel bij ons, het mooie van onze gepassioneerde team is dat wij niet bang zijn om onze tips te delen, share is care. HLP Klearfold cares en laat uw product onderscheiden van de rest. Vraag een gratis sample aan.

Uw product presenteren met een HLP Klearfold verpakking

Luxe en milieuvriendelijke verpakkingen

Wat zegt uw verpakking van uw product? Een verpakking zegt alles over wat u verkoopt, ja het is zo. Mensen zien eerst de verpakking en dan wat erin zit maar met onze transparante verpakkingen, liefde is mogelijk vanaf het eerste moment, op het eerste gezicht. Consumenten worden meteen verliefd op de combinatie van uw productverpakking, het is leuk zeggen ze enthousiast, dat imago dat ze op dat moment krijgen van uw product is heel cruciaal, dus laat uw product niet achter een ondoorzichtig verpakking, het is zonde.

Een HLP Klearfold verpakking is wat uw product nodig heeft, bedrukte transparante verpakkingen op maat zijn mogelijk bij ons, het is een kunst om voor elk product een goede passende verpakking te creëren, wij doen het graag, HLP Klearfold ontwerpt en produceert al ruim 50 jaar schitterende A- kwaliteit verpakkingen, u zegt tegen ons wat u wilt en we creëren voor u een unieke- mooie transparante verpakking, uw wensen zijn voor ons heel belangrijk, wilt u kleuren, innovatie en duurzaam verpakken? Dat doet u met HLP Klearfold.

Neem vandaag contact met ons op. Wij vertellen u graag over al onze mogelijkheden. HLP Klearfold verpakkingen zijn de toekomst, uw product verdient een luxe transparant HLP Klearfold verpakking.

2018-07-12T11:15:50+00:00