Lead Forensics

Maak kennis met onze indrukwekkende machines

Onze Soft Crease®-technologie.

HLP Soft Crease® vouwdozen hebben bewezen dat ze de bedrijfskosten met minstens 30% verlagen, zelfs wanneer ze met de hand worden verpakt. Soft Crease®-boxen kunnen vrijwel elke vorm, elk ontwerp of elke kleur combineren met de mogelijkheid om milieuvriendelijke plastic materialen zoals APET en RPET te vouwen. De mogelijkheid om een zachte vouw te maken op milieuvriendelijke verpakkingen biedt extra zekerheid aan merkmarketeers dat hun goederen met duurzaamheid worden geproduceerd. De technologie is uiterst veelzijdig en kan worden aangepast aan de behoeften van een breed scala aan retail producten en displays. De reden waarom Soft Crease® de gekozen methode is, is omdat in tegenstelling tot dozen met een harde vouw, de Soft Crease®- dozen kunnen netjes worden opgevouwen met behoud van een heldere vorm en de verpakking zeer duurzaam blijft.

Bekijk de video hieronder en ontdek meer over onze Soft Crease®-technologie en waarom deze onze transparante verpakkingen het beste maakt …

Onze 13 kleurencombinatiepers

Met onze geavanceerde 13-kleurenprintmachine kan HLP alle illustraties in één keer afdrukken. Deze machine maakt het voor ons mogelijk om op beide zijden van het materiaal af te drukken om een opvallend 3D-effect te creëren. Met onze ongeëvenaarde ervaring en onze zeer bekwame persoperators, zullen we u produceren de best mogelijke afgedrukte afbeeldingen dat op plastic dozen beschikbaar zijn.

Zie hieronder een video van onze nieuwe indrukwekkende 13-kleurenpers …

Wilt u meer weten over onze machines en hoe ze uw verpakking zo goed mogelijk zullen produceren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om samen met u te werken.

2018-05-17T14:32:25+00:00