Kerst komt eraan!

Het is nooit te vroeg om aan uw kerstverpakking te gaan denken. Veel bedrijven hebben hun verpakking al gesorteerd. U hoeft zich geen zorgen te maken als u het nog niet gedaan hebt, want HLP Klearfold is hier om u te helpen vanaf het eerste ontwerp van uw verpakking tot het einde van het productieproces.

Veel bedrijven besluiten om een nieuw verpakkingsontwerp voor Kerstmis te lanceren. Wij zijn allemaal dol op Kerst, Consumenten natuurlijk ook; ze kopen rond die tijd eerder producten met een Kerstgevoel. HLP Klearfold kan een breed scala aan ontwerpeffecten leveren een de perfect uitstraling aan uw verpakking geven.

Laten we eerlijk zijn, niemand heeft tijd te verspillen rond Kerstmis, dus wat denkt u van snel en eenvoudig uw verpakking samenstellen? HLP Klearfold Crash-Lock/ Auto-Bottom Lock-mechanisme levert een snellere oplossing met zowel hand- als machinetoepassingen. U kunt tot 30% van uw arbeidskosten aanzienlijk daalden. De perfecte oplossing voor uw verpakkingen in drukke periodes.

Neem contact met ons op om erachter te komen hoe we u kunnen helpen met uw kerstbestelling

By | 2018-04-05T14:36:00+00:00 March 16th, 2018|