Lead Forensics

HLP Klearfold – De nummer één leverancier voor uw doorzichtige plastic verpakking.

U kunt vertrouwen op HLP Klearfold om u te voorzien van de beste doorzichtige plastic verpakking die er is. HLP Klearfold doorzichtige verpakkingen laten uw producten uit de schappen vliegen. Lees verder om erachter te komen waarom HLP Klearfold uw vertrouwde verpakkingspartner moet zijn.

Helderheid

HLP Klearfold kunststofverpakkingen hebben een uitstekende helderheid. We kunnen een anti-kras olie aan uw verpakking toevoegen om ervoor te zorgen dat uw verpakking wordt beschermd tegen dagelijkse slijtage in de winkel.

Kracht

Het crash-vergrendelingsmechanisme van HLP Klearfold is de oplossing voor een sterker en sneller sluitmechanisme voor uw plastic verpakkingen. Crash-Locks hebben de voorkeur als het gaat om vergrendelingsmechanismen, met dit soort slot kunnen de dozen zowel door hand- als door machinetoepassingen worden opgesteld. Gebalanceerde dozen zijn snel en gemakkelijk met de hand in te stellen, wat u helpt om tot 30% van uw arbeidskosten te besparen.

Ontwerp

HLP Klearfold biedt een breed scala aan grafische verbeteringen, ze geven de WOW- factor dat uw transparante verpakking nodig heeft om uw merkpotentieel te ontsluiten.

Neem vandaag nog contact met ons op. Graag beantwoorden wij uw eventuele vragen.

2018-05-17T14:30:38+00:00