HLP Klearfold, Eerste Kwartaal Update

Het eerste kwartaal van 2018 is voorbij en de lente is weer aangebroken! HLP Klearfold als een sterk groeiend en evoluerend bedrijf beseft dat we moeten altijd een stap verderzetten om in de voorhoede van uw leveranciers te kunnen blijven, en dat doen we graag! Onze jonge en zeer getalenteerde ontwerpers werken momenteel aan verschillende structuren en nieuwe ontwerpen voor al uw wensen en verpakkingsbehoeften, nieuwe manieren om dranken en zoetwaren te verpakken, en met verpakkingen waarmee consumenten het pakket steeds opnieuw kunnen gebruiken.

Milieuvriendelijke verpakkingen

Bij HLP nemen we de verantwoordelijkheid voor het milieu voor onze materialen en onze productiemethoden, waarbij we altijd de opties kiezen die het minste impact op onze planeet hebben. We werken met APET-materiaal; milieuvriendelijke substraat en met gerecyclede box-grade RPET.

Onze klantenservice verandert niet.

We zijn in HLP Klearfold altijd trots geweest op het uitzonderlijke service dat we aan onze klanten bieden, en dat willen we zo houden. Onze technische accountmanagers zijn beschikbaar voor individuele gesprekken, ze werken uiterst zorgvuldig en toegewijd om al uw verpakkingsbehoeften in kaart te brengen en ze aan te passen aan onze mogelijkheden. Aftersale service voor ons is altijd een must!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdekt hoe HLP Klearfold verpakkingen u kunnen helpen uw verkoop te stimuleren.

Contact
By | 2018-04-13T12:35:20+00:00 April 10th, 2018|