Lead Forensics

HLP Klearfold geschenkverpakkingen

opakowanie promocyjne

HLP Klearfold helpt u bij het ontwerpen van uw kadoverpakking, voor elke soort cadeau hebben we een passende verpakkingsoplossing. Lees onze blog om te zien hoe HLP Klearfold creëert voor uw product een gepersonaliseerd cadeauverpakking. Neem vandaag nog contact met ons op.

Promotionele verpakkingen

Bij promotionele verpakkingen gaat het erom dat uw product en bedrijf opvalt, dit kan betrekking hebben op elke gelegenheid, bijvoorbeeld 50-jarig jubileum voor uw bedrijf of een nieuw product dat u wilt lanceren. Deze verpakking moet anders zijn dan uw originele verpakking om ervoor te zorgen dat snel de aandacht van de consument trekt; van dit kunnen we denken een andere vorm of gaan voor een leuke grafisch effect, er zijn zeker zo vele alternatieven en wij willen ze graag met u delen.

Onze grafische en technisch ontwerper bedenkt eerst en dan voert alle zijn verpakkingskennis samen met al uw behoeftes uit om deze bij uw verpakking toe te passen, zijn ervaring met geschenkverpakkingen is enorm, dus u mag er zeker van zijn dat uw verpakkingen in goede handen zijn.

HLP Klearfold 13-kleurenprintmachine kan in één keer alle illustraties bedrukken en ook op beiden zijden van het plastic materiaal, zo creëren wij een opvallend 3D-effect op uw bedrukte verpakking. Met onze HLP Klearfold extra touch zal uw product sneller uit de schappen vliegen.

Seizoensgebonden verpakkingen.

Het wisselen van de seizoenen is een uitstekend moment om uw nieuwe product te introduceren op de markt. Het lanceren van nieuwe producten in een seizoen periode stelt u in staat om het product bij consumenten te testen voordat u het volledig start, u kunt dit best doen bijvoorbeeld tijdens deze evenementen:
– Moederdag verpakkingen en Vaderdag verpakkingen
– Feest verpakkingen
– Snoep verpakkingen en Chocolade verpakkingen
– Paas verpakkingen
– Kerst verpakkingen
– Halloween verpakkingen- Thema verpakkingen

Deze voorbeelden hierboven vermeld zijn zeker een succes. HLP Klearfold helpt u graag bij elke stap in uw verpakkingsreis om zo te zorgen dat uw luxe cadeauverpakking- geschenkverpakking ook een succes zal zijn! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn graag van dienst.

2018-05-22T03:36:29+00:00