Lead Forensics
Over ons 2018-05-15T13:41:08+00:00

Over ons

Fabriceert Clear Hoogwaardige Verpakkingen voor uw producten.

Bij HLP Klearfold werken we met u samen om uw verpakkingsbehoeften zorgvuldig in kaart te brengen en aan te passen aan onze mogelijkheden. Bekend als de grootste en meest ervaren producent van opvouwbare plastic / acetaatkartons, kunt u erop vertrouwen dat wij u alles bieden wat u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw producten opvallen tussen de massa.

Door voortdurende verbeteringen in apparatuur, materialen, processen en mensen streeft HLP Klearfold ernaar onze klanten ongeëvenaarde klantentevredenheid te bieden en de geprinte plastic / acetaatverpakking van de hoogste kwaliteit die overal ter wereld beschikbaar is.

We streven ernaar het gebruik van gerecycled materiaal in onze productie te verhogen om onze mondiale omgeving te beschermen, dus ook onze efficiëntie te verhogen in overeenstemming met ons beleid om de totale kosten te verlagen om ons concurrentievoordeel te garanderen.

HLP en het milieu

Bij HLP Klearfold produceren we onze eigen basismaterialen waarmee we alle proces- en post-consumer afval kunnen recyclen in overeenstemming met ons milieubeleid. De inhoud van het materiaal is 30% gerecycled na consumptie.

Naarmate we ons meer en meer bewust worden van het milieu en onze impact daarop, is het belangrijker dan ooit dat we kennis nemen van de situatie en ons uiterste best doen om milieuvriendelijker te zijn. Wij bieden milieuvriendelijk geprefereerd APET-materiaal en gerecycleerde inhoud RPET-plastic / acetaat-boxkwaliteiten, in combinatie met onze zachte vouwscores creëren schone, heldere plastic / acetaat-dozen die perfect presteren op geautomatiseerde afvullijnen. Ons PET-product wordt geproduceerd met 30% post-consumer afval, dus u kunt erop vertrouwen dat u ook uw steentje bijdraagt aan het milieu.

HLP Klearfold richt zich ook op bevordering van schone energietechnologie en landbouwontwikkeling. HLP Klearfold heeft productievestigingen in Zuidoost-Azië die biomassa omzetten in bio-steenkool door middel van torrefactie, bio-steenkool kan helpen de uitstoot te verminderen. Om aan de wereldwijde vraag te voldoen, is HLP Klearfold verplicht om meer productielijnen op te zetten. Het projectvolume zal groeien van 100.000 ton in 2014 tot meer dan 1.000.000 ton in de zeer nabije toekomst.

Afgezien van schone energietechnologie, HLP Klearfold is ook betrokken bij de ontwikkeling van de landbouw, omdat dit belangrijk is. De groep is meer dan 1.000 hectare boomplantage gegroeid in Zuidoost-Azië en Oost-Azië en het gaat door naar de rest van de wereld.

Klantenservice

We zijn gepassioneerd over het voldoen aan de behoeften van onze klanten en hebben ondersteuningsteams die 24 uur per dag aandacht geven om u de hoogste standaard van klantenservice te bieden. We streven ernaar om te voorzien in:

  • Offertes binnen 24 uur
  • CAD-monsters binnen drie tot vijf dagen
  • Full-color comps binnen een week na ontvangst van artwork

Ongeëvenaarde capaciteit, samen met de grootste box-grade kunststof / acetaat die zich overal ter wereld bevindt, stelt ons in staat de productietijd kort te houden (twee tot drie weken na goedkeuring van het monster). HLP Klearfold-doorlooptijden naar Europa zijn vergelijkbaar met -en vaak beter- dan binnenlandse producenten.

 

Waarom Clear Packaging gebruiken?

Consumenten willen meer en meer informatie als het gaat om de producten die ze kopen en er is geen betere manier om dit te doen dan het gebruik van duidelijke verpakkingen. Een duidelijke verpakking helpt consumenten om de kwaliteit van een product te zien en te voelen in plaats van een beschrijving uit een doos te lezen, wat helpt bij hun aankoopbeslissing.

Niet alleen helpt „clear packaging“ consumenten met uw product te verbinden en te verbinden, maar het is ook veilig, duurzaam en kosteneffectief.

Commitment

We produceren al bijna 50 jaar een duidelijke / transparante verpakking en zijn de grootste en meest ervaren producent van vouwdozen van plastic / acetaat. Hier bij HLP Klearfold bieden we een uitgebreid en vaak exclusief scala aan mogelijkheden en gebruiken we de meest geavanceerde technologieën voor printen, decoreren en converteren.

HLP Klearfold streeft ernaar om u alleen het beste te leveren, wij zijn er trots op het hoogste niveau van milieuvriendelijke plastic / acetaat, snelle doorlooptijden en een perfecte uitvoering met zeer concurrerende prijzen te leveren en aan te bieden.

De Klearfold nalatenschap

HLP Klearfold is een van de meest erkende merken in verpakkingen, wij zijn de grootste leverancier van heldere / transparante verpakkingen op de markt en met bijna 50 jaar ervaring. We zijn toegewijd aan onze wereldwijde capaciteiten en ons netwerk met behulp van geavanceerde technologieën en reputatie voor uitmuntende productie.

Ontdek de toekomst

De wereldleider in Soft Crease RF (radiofrequentie) vouwtechnologie