Prototype 2018-02-21T12:35:29+00:00

Prototype

De vorm en vergrendeling voor uw verpakking.

Vertrouw op HLP Klearfold om uw product op de beste manier te verpakken, of u nu een standaard of een op maat gemaakte vorm wilt. Niet alleen is de vorm belangrijk als het gaat om uw verpakking, maar er zijn ook vele manieren waarop deze in positie kan worden vergrendeld, blijven lezen om erachter te komen welke vormen en sluitmechanismen HLP Klearfold kan bieden.

Vraag uw gratis sample aan

Vorm

We bieden een breed scala aan vormen om uw product in te verpakken, deze vormen kunnen in een korte tijd in serie worden geproduceerd om u de hoogste kwaliteit te bieden in korte doorlooptijden. HLP biedt een assortiment kussenpakketten en vouwdozen in standaard vormen en maten, maar biedt ook op maat gemaakte vormen als u een uniek gevoel aan uw verpakking wilt geven.

Neem contact met ons op

Bij HLP doen we er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en de wereld schoner te maken!

Meest populaire sluitmethoden

Neem contact met ons op

Automatische vergrendeling

Valbeugels hebben de voorkeur als het gaat om vergrendelingsmechanismen, met dit slot kunnen de dozen zowel door hand- als door machinetoepassingen worden opgesteld. Auto-bottom / crash-locked-dozen zijn snel en gemakkelijk met de hand in te stellen, wat u tot 30% van uw arbeidskosten aanzienlijk kan besparen.

Verlaag de arbeidskosten vandaag met 30%!

Andere populaire sluitmethoden

Tuck Locks

Geschikt voor de meeste gevormde dozen, eenvoudig door machines te duwen.

Envelopvergrendeling

Snel, eenvoudig en zeer eenvoudig in gebruik.

D Locks

Sterk en kan worden toegepast op vele gevormde dozen.

Crash Locks

Snel en gemakkelijk. Kan met de hand en machinetoepassingen worden geplaatst.

InSight® en InSight Slider®

Om onze toewijding aan de duidelijke / transparante verpakkingsmarkt te tonen, hebben we de bekroonde InSight® en InSight Slider® verpakkingsformaten toegevoegd aan onze transparante verpakkingsportfolio. Insight-schuifregelaars combineren bedrukte kunststof / acetaathuls en omvouwen vacuümgevormde laden om een moderne en stijlvolle visuele verpakking te creëren met een niet-traditionele geometrie. De unieke vergrendelingsfunctie biedt pakketbeveiliging en sabotagebestendigheid zonder de noodzaak van sonische, RF- of heatsealing. Een scheurstrip kan aan de verpakking worden toegevoegd om deze gemakkelijk te openen.

Neem contact met ons op

Thermovormende kunststoffen en vouwdozen

HLP Klearfold produceert stand-alone thermogevormde verpakkingen zoals blisters en clamshells, evenals vacuümgevormde trays voor gebruik als inzetstukken in doorzichtige plastic dozen. We zijn ook trots op de kwaliteit van onze opvouwbare dozen, ze geven een sterk beeld van uw product en kunnen met een breed scala aan materialen worden gemaakt. U kunt ook speciale effecten toevoegen aan de vouwdoos om er zeker van te zijn dat uw product opvalt.

Ontdek de toekomst

De wereldleider in Soft Crease RF (radiofrequentie) vouwtechnologie

Neem contact met ons op