Lead Forensics
Prototype 2018-06-08T12:16:28+00:00

Prototype

Vormen en sloten van HLP Klearfold Verpakkingen

Vertrouw op HLP Klearfold om uw product op de beste manier te verpakken, of u nu een standaard of een op maat gemaakte vorm wilt. Niet alleen is de vorm belangrijk als het gaat om uw verpakking, maar er zijn ook vele manieren waarop deze in positie kan worden vergrendeld, blijven lezen om erachter te komen welke vormen en sluitmechanismen HLP Klearfold kan bieden.

Vorm

We bieden een breed scala aan vormen om uw product in te verpakken, deze vormen kunnen in een korte tijd in serie worden geproduceerd om u de hoogste kwaliteit te bieden in korte doorlooptijden. HLP Klearfold biedt een assortiment kussenpakketten en vouwdozen in standaard vormen en maten, maar biedt ook op maat gemaakte vormen als u een uniek gevoel aan uw verpakking wilt geven.

HLP Klearfold

Bij HLP Klearfold doen we er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en de wereld schoner te maken!

HLP Klearfold

Meest populaire sluitmethoden

Automatische vergrendeling

Valbeugels hebben de voorkeur als het gaat om vergrendelingsmechanismen, met dit slot kunnen de dozen zowel door hand- als door machinetoepassingen worden opgesteld. Auto-bottom / crash-locked-dozen zijn snel en gemakkelijk met de hand in te stellen, wat u tot 30% van uw arbeidskosten aanzienlijk kan besparen.

HLP Klearfold Bottom Feature Packaging
HLP Klearfold

Verlaag de arbeidskosten vandaag met 30%!

Andere populaire sluitmethoden

Tuck Locks

Geschikt voor de meeste gevormde dozen, eenvoudig door machines te duwen.

HLP Klearfold

Envelopvergrendeling

Snel, eenvoudig en zeer eenvoudig in gebruik.

HLP Klearfold

D Locks

Sterk en kan worden toegepast op vele gevormde dozen.

HLP Klearfold

Crash Locks

Snel en gemakkelijk. Kan met de hand en machinetoepassingen worden geplaatst.

HLP Klearfold

Klearfold® Keeper

Wanneer productievolumes de investering in spuitgietgereedschappen niet rechtvaardigen, biedt ons gepatenteerde Clear Packaging-systeem van Klearfold Keeper onderscheidende constructieve ontwerpen. Het Clear Packaging-systeem van Klearfold Keeper bestaat uit een doorzichtige plastic hoes die is ontworpen om te worden vergrendeld aan een vacuümgevormde lade of doorzichtige plastic Clamshell en Vac-trays worden vervaardigd om zich aan te passen aan de vorm van het product en aan het gewenste profiel van de dwarsdoorsnede-verpakking. Een perforatie met de duim in een hoek van de doorzichtige plastic huls biedt een unieke, en gemakkelijk open; door het verwijderen van de duim wordt ook het slot verwijderd, waardoor de lade gemakkelijk kan worden losgemaakt van de doorzichtige hoes. “

Thermovormende kunststoffen en vouwdozen

HLP Klearfold produceert stand-alone thermogevormde verpakkingen zoals blisters en clamshells, evenals vacuümgevormde trays voor gebruik als inzetstukken in doorzichtige plastic dozen. We zijn ook trots op de kwaliteit van onze opvouwbare dozen, ze geven een sterk beeld van uw product en kunnen met een breed scala aan materialen worden gemaakt. U kunt ook speciale effecten toevoegen aan de vouwdoos om er zeker van te zijn dat uw product opvalt.

Ontdek de toekomst

De wereldleider in Soft Crease RF (radiofrequentie) vouwtechnologie