Lead Forensics

Transparante verpakkingen voor elektronische producten

Recyclebare verpakkingen

We kunnen niet meer zonder digitale apparaten, het is een feit. We maken gebruik van elektronische apparaten elke dag, op kantoor, school, thuis; U producent van elektronica heeft zeker een strategie om deze snel te verkopen want er worden steeds meer nieuwe elektronische apparaten uitgevonden, hoe slim een uniek uw apparaat is, hoe sneller u kunt deze verkopen, HLP Klearfold wilt u ermee helpen met onze doorzichtige verpakkingen, het is ook een feit dat consumenten willen zien hoe het product eruit ziet, visualisatie kan dus heel behulpzaam zijn, HLP Klearfold biedt u de beste verpakkingsmogelijkheden als het gaat om transparantie en heldere afdrukken, wij zijn de grootste en meest ervaren producent van doorzichtige kunststofverpakkingen.

Hoog kwaliteit, helderheid, toppresentatie, precies: HLP Klearfold verpakkingen; ze zijn een prima combinatie van Luxe, hoog temperatuur-resistentie, en belangrijker zijn 100% recyclebaar. HLP Klearfold ontwikkelt zijn materiaal, we kopen materiaal alleen van ’s werelds beste producenten, we hebben zeer strikte eisen met betrekking tot onze zorg over hoe we samen onze planeet kunnen redden, we zetten ons volop in voor een gezond milieu, ons meest gebruikte materiaal is APET, daarnaast, PET, PP, RPET en BIO PET.

Uw kunt alle soorten producten verpakken met onze luxe transparante verpakkingen, ze geven een extra boost aan uw sales. Op dit moment kunt u een vrijblijvend afspraak met ons maken, we vertellen u graag meer over hoe uw product zichzelf verkoopt met onze transparante verpakkingen.

Verpakkingsmogelijkheden HLP Klearfold ontwerpt!

PET-verpakkingen

Met de hulp van onze ervaren en betrokken designers kunt u uw eigen ontwerp maken, HLP Klearfold medewerkers zorgen ervoor dat het resultaat van uw verpakking is wat u dan verwacht, wij weten als geen ander dat het visitekaart van uw product is uw verpakking, uw verpakking moet zeggen wat u verkoopt en dan nog wat het product is, er zijn meerdere factoren die hier een rol spelen, zoals maat, model, structuur, HLP Klearfold ontwerpt en produceert een origineel plus aantrekkelijke verpakking, wij geven onze alles en dat ziet u terug bij uw verpakking.

HLP Klearfold heeft er alles, innovatieve verpakkingsvormen, we hebben expertise in dit, bijna 50 jaar op de markt zijn niet voor niets, bij ons alle verpakkingen zijn op maat gemaakt, vouwdoosjes, tubes, sleeves, blisters, clamshells, Klearfold Keeper en nog veel meer.

Wilt u ook luxe verpakken en dan met een betaalbare prijs? Neem dan snel contact met ons op! Er zijn genoeg mogelijkheden bij ons om uw luxe duurzame verpakking te creëren. Voor elke product een eigen enige verpakking. HLP Klearfold milieuvriendelijke verpakkingen op maat.

2018-07-12T11:14:26+00:00