Lead Forensics

Seizoensgebonden verpakking!

Er zijn veel voordelen van het gebruik van seizoensgebonden verpakkingen, niet alleen kunnen ze uw verkopen helpen vergroten, maar kunnen ze ook helpen nieuwe consumenten te krijgen. Seizoen verpakking is een goede manier om nieuwe producten te introduceren, het lanceren van nieuwe producten in een seizoen periode stelt u in staat om het product te testen en zien hoe het presteert voordat u volledig gaat starten.

Er zijn een aantal feestdagen waarvan u kunt gebruiken om uw verkopen te stimuleren. HLP Klearfold kan u helpen bij het ontwerpen en structureren van uw verpakkingen, waardoor deze zich onderscheidt van de rest. Sommige feestdagen staan hieronder vermeld met een klein advies van ons bij HLP Klearfold.

  • Zomer

Zomer is een goed moment om seizoensverpakkingen te gebruiken. Door gebruik te maken van grote, heldere kleuren zoals geel en blauw, kan uw verpakking er echt uit springen. Ons kreukel effect creëert een frisse en unieke uitstraling op uw verpakkingen, perfect voor de zomer!

  • Halloween

Profiteer van Halloween en creëer een verpakking die de aandacht van uw publiek kan trekken. Als uw doelgroep meer op volwassenen is gericht, kunnen ze zich meer aangetrokken voelen tot stijlvolle spookachtige patronen, ons geaderde patrooneffect kan in elke gewenst kleur worden afgedrukt en is perfect voor ‘vampier’ -stijlverpakkingen.

  • Kerst

Kerstmis is een tijd waarin alle bedrijven hun spel opvoeren om ervoor te zorgen dat hun producten worden verkocht. Bij HLP Klearfold kunnen we u helpen om uw omzet te verhogen met ons assortiment designeffecten en ons capaciteit om uw verpakking te structureren, waardoor het een op een miljoen wordt. Ons glitteropdruk-effect is perfect om bijvoorbeeld sneeuwvlokken te vertegenwoordigen.

Het is nooit te vroeg om te plannen voor een seizoensgebonden evenement en HLP Klearfold is er om u bij elke stap te helpen. Neem nu contact op!!! Vraag een gratis proefpakket aan!!! Aarzel niet om een afspraak maken met een van onze sales specialisten.

2018-05-17T14:31:09+00:00