Lead Forensics
Services 2018-06-08T12:15:50+00:00

Services

Onze Services

Hier is een overzicht van de HLP Klearfold-services, we hebben een reis die u zult afleggen om de perfecte verpakkingsoplossing te vinden. Ontdek hieronder waar uw nieuwe display-oplossing u zal brengen!

Materiaal

De belangrijkste redenen waarom onze verpakkingen zich toch onderscheiden van concurrentie zijn te wijten aan de beste kwaliteit, box-grade plastic/ acetaat die we bij HLP Klearfold hebben.

Het resultaat is een verpakking die beter en consistenter in helderheid is, met vrijwel geen transparante gebreken, hogere slagvastheid en krasbestendigheid, waardoor de best mogelijk verpakking voor uw product geboden wordt.

  • Kwaliteit – Verpakking van de hoogste kwaliteit met materialen van de hoogste kwaliteit.
  • Groen – Beter voor u, beter voor het milieu, beter voor uw product.
próbki materiału
HLP Klearfold Materialen prot

Prototype

HLP Klearfold is wereldleider in Soft Crease RF (radiofrequentie) buiglijntechnologie, en met onze “Auto-Bottom” system bieden we een duidelijk voordeel: Arbeidskosten verlagen.

  • Display – De ultieme manier om uw product te laten zien.
  • Geavanceerd – De manier waarop we uw product verpakken.

Design

Bij HLP Klearfold bieden we een breed scala aan grafische verbeteringen om uw verpakking net dat beetje extra te geven en uw merkmogelijkheden te ontsluiten.

  • Helder – snijdt door rommel van overvolle winkelschappen.
  • Resultaten – Draagt bij tot positieve verkoopresultaten.
Ontwerpen Plastic
HLP Klearfold

Productie

HLP Klearfold is een wereldwijde organisatie met productiefaciliteiten in China en boekhouders over de hele wereld om u te kunnen helpen bij uw verpakkingsreis, we kunnen in meerdere valuta handelen. Onze machines zijn up-to-date en goed onderhouden om ervoor te zorgen dat we alleen verpakkingen van de hoogste kwaliteit produceren tegen betaalbare prijzen.

  • Partners – Vertrouw op de grootste, meest ervaren producent van kunststofverpakkingen.
  • Experts – Exclusief productie van uw heldere verpakking.

Ontdek de toekomst

De wereldleider in Soft Crease RF (radiofrequentie) vouwtechnologie