Services 2018-02-09T11:25:00+00:00

Services

HLP Services

Hier is een overzicht van de HLP Klearfold-services, we hebben een reis die u zult afleggen om de perfecte verpakkingsoplossing te vinden. Ontdek hieronder waar uw nieuwe display-oplossing u zal brengen!

Materiaal

De belangrijkste redenen waarom onze verpakkingen van de hoogste kwaliteit zijn, komen neer op de beste kwaliteit, box-grade plastic / acetaat waar wij voorraden van houden.

Het resultaat is een verpakking die beter en consistenter in helderheid is, vrijwel geen duidelijke / transparante gebreken, hogere slagvastheid en krasbestendigheid, waardoor uw product de best mogelijke verpakking krijgt.

  • Kwaliteit – Verpakking van de hoogste kwaliteit met materialen van de hoogste kwaliteit.
  • Groen – Beter voor u, beter voor het milieu, beter voor uw product.
Lees meer….

Prototype

Omdat HLP Klearfold de wereldleider is in Soft Crease RF (radiofrequentie) -technologie met de keuze voor de Auto-Bottom-functie, is dit de duidelijke keuze als het gaat om het kiezen van een verpakkingspartner.

  • Display – De ultieme manier om uw product te laten zien.
  • Geavanceerd – De manier waarop we uw product verpakken.
Lees meer….

Design

Bij HLP Klearfold bieden we een breed scala aan grafische verbeteringen om uw verpakking net dat beetje extra te geven en uw merkmogelijkheden te ontsluiten.

  • Helder – snijdt door rommel van overvolle winkelschappen.
  • Resultaten – Draagt bij tot positieve verkoopresultaten.
Lees meer…

Productie

De ideale locatie om heldere / transparante verpakkingen van hoge kwaliteit te produceren. De HLP Klearfold-fabriek is een voorziening voor alleen plastic / acetaat met geavanceerde luchtkwaliteit, temperatuur- en vochtigheidsregeling. Niet alleen dit, maar we hebben ook een nieuwe 13-kleurenpers die de hoogste afdrukkwaliteit levert voor uw verpakkingen.

  • Partners – Vertrouw op de grootste, meest ervaren producent van kunststofverpakkingen.
  • Experts – Exclusief productie van uw heldere verpakking.
Lees meer…

Ontdek de toekomst

De wereldleider in Soft Crease RF (radiofrequentie) vouwtechnologie

Neem contact met ons op