Lead Forensics

Verpakkingen voor kantoorartikelen

- Luxe verpakkingen op maat

Vakantieperiode is niet voor altijd maar het vakantiegevoel moet tussen ons allen blijven, vele beginnen weer met school, vele gaan naar werk, het is op dit moment waar we moeten denken over officeproducten- kantoorbenodigdheden, hoe we ze nog luxer kunnen maken, met onze expertise komt u aan unieke mooie verpakkingen voor uw kantoorartikelen.

Wij hebben een zeer breed scala aan verpakkingsvormen en naast schitterende bedrukkingen biedt HLP Klearfold ook grafische effecten, waaronder blindpreging, foliedruk en koudfoliedruk, alsmede matte of glanzende coatings. Het is nu, niet te vroeg en niet te laat, neem gerust contact met ons op en vraag een gratis sample aan, onze verpakkingsmogelijkheden zijn eindeloos.
HLP Klearfold effecten omvatten ook het creëren van beweging, diepte, structuur en driedimensionale effecten, we kunnen met uw ontwerper samenwerken, een spectaculair verpakking kunt u van ons verwachten. Met onze speciale effecten zullen uw verpakkingen zich nog meer onderscheden op de volle winkelschappen.

HLP Klearfold binnenkort 50 jaar

HLP Klearfold binnenkort 50 jaar

Sinds 1969 zijn we producenten van kunststofverpakkingen, we zijn trots op wat we begonnen: het ontwikkelen, ontwerpen, het creëren en produceren van schitterende A- kwaliteit verpakkingen. HLP Klearfold begon als een nieuwe vorm om naar de consumenten te kijken, niet wat we verkopen maar wat ze willen, ze willen zien wat erin zit, makkelijk met onze luxe doorzichtige verpakkingen, onze heldere strategie laat aan de consumenten zien wat zij gaan aanschaffen.

HLP Klearfold productielocatie is het perfect match met wat u wilt en met wat we zelf willen, HLP Klearfold produceert alleen verpakkingen van de hoogste kwaliteit, we garanderen optimale prestaties en uitstekende resultaten. Wij zijn ook trots van onze hele team, gedreven en gemotiveerde HLP Klearfold personeel, we hebben alle oplossingen voor uw verpakkingszorgen.
HLP Klearfold besteedt zo veel aandacht aan de details dat elke verpakking kan hebben, HLP Klearfold voordelen:

U kunt uw artwork met ons samen ontwerpen.
Wij hebben uw offerte klaar binnen 24 uur.
CAD- monsters binnen 3-5 dagen.

Stuur ons een email met uw vraag en we nemen zo snel contact met u op om al uw vragen te beantwoorden. HLP Klearfold heeft alle verpakkingsoplossingen. Schitterende doorzichtige verpakkingen.

2018-07-12T11:11:39+00:00