Lead Forensics

Wijnverpakking

Wijn plastic verpakking

HLP Klearfold is momenteel bezig met het ontwikkelen van onze luxe wijnverpakkingen/ alcoholverpakkingen. Onze ontwerpers willen niet alleen mooie verpakkingen voor uw producten creëren maar ook verpakkingen van de beste kwaliteit in plastic materiaal die resistent genoeg zijn. We zijn erg trots op onze beroemde Klearfold doorzichtige plastic vouwdozen die een sterke visuele indruk wekken en de ultieme manier zijn om uw product te verpakken en presenteren. Consumenten zien ze en willen ze hebben.

HLP Klearfold is ’s werelds meest geavanceerde fabrikant van doorzichtige plastic verpakkingen, wij produceren standaard plastic vouwdozen en ook doorzichtige plastic verpakkingen op maat. Uw HLP Klearfold wijn verpakking wordt geproduceerd in de beste omgeving, we letten op elk detail en in al uw behoeften die als resultaat komen op uw prachtige verpakking. De wijn en of alcohol verpakkingen die wij ontwerpen zijn vanuit uw wensen.

HLP Klearfold werkt momenteel aan verschillende innovatieve projecten waarbij we ernaar streven het gebruik van gerecycled materiaal in onze productie te verhogen om onze mondiale omgeving te beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op om te weten waarom HLP Klearfold de right partner voor u is.

2018-05-17T14:30:11+00:00