Coronavirus heeft iedereen overal getroffen

Coronavirus heeft iedereen overal getroffen.

Hoe kunnen we onszelf en ons team beschermen?

HLP Klearfold stelde de bovenstaande vraag zelf. Wat kunnen we doen om dit crisis te overleven? We hebben besloten gezichtsmaskers te produceren om ons eigen personeel in onze fabriek te beschermen, deze gezichtsmaskers helpen levens. We leveren ze over de hele wereld, veel ziekenhuizen in China, Hong Kong, Italië, Spanje en de Verenigde Staten gebruiken ze dagelijks.

Coronavirus verspreiding:

Coronavirus begon zich eind december 2019 te verspreiden in Wuhan, China, er staat overal vermeld hoeveel levens het heeft gekost en hoeveel mensen er wereldwijd zijn besmet. Tegenwoordig zijn de sterftecijfers hoger dan 270.000, helaas weten we niet wanneer dit zal stoppen of wanneer we er een remedie voor zullen vinden, maar we weten dat we de verspreiding kunnen voorkomen, De World Health Organization vermeldt dat sociale afstand en constant handen wassen helpt met het voorkomen van de verspreiding van het virus, dit gevolgd door het niet aanraken van je gezicht. Onze gezichten moeten worden beschermd als we buiten zijn, er zijn personen die besmet zijn zonder het echt te weten, dit laatste is gevaarlijk. Het is tijd om naar de aanbevelingen te luisteren. Gezichtsmaskers beschermen goed en direct tegen nasale afscheidingen, oogtranen en speekselwissels (minuscule druppels).

Face Shield PET – Protective Face Masks – Coronavirus Masks - Gezichtsmaskers

APET material + PP Bell Front Head

Face Shield made of PET and Foam – Covid-19 Face Shields - Protection Covid-19 – Beschermingsmaskers – Transparante maskers

APET material + Foam Bell Front Head

We vragen ons af hoeveel mensen zich onbeschermd naar werk gaan, zonder er echt bij te willen zijn, omdat ze nadenken over wat er met hen kan gebeuren en met de mensen van wie ze houden en om wie ze geven. Dit kunnen we voorkomen, we moeten ervoor zorgen dat ze zich veilig voelen, zo houden we ook ons bedrijf en onze investeringen in leven. HLP Klearfold staat klaar om u te helpen levens te redden, uzelf te beschermen en u te beschermen tegen anderen.

In deze tijden van crisis is het belangrijk om vast te stellen wat we missen, wat er mis kan gaan en hoe we dit kunnen oplossen. We willen doorgaan, maar we doen dit niet alleen, we hebben onze medewerkers nodig om deze crisis te bestrijden. Our care is magie, een beschermingsmasker van HLP Klearfold is al magie. We doen dit samen!

HLP Klearfold is de nummer één leverancier van beschermende maskers en staat sinds 1969 bekend als de beste producent van transparante verpakkingen. We zijn hier om te blijven en we willen hetzelfde voor u. Wilt u meer informatie over onze maskers, neem dan direct contact met ons op. sales@hlpklearfold.nl.