Blog2018-11-06T05:54:25+00:00

Laatste nieuws

Lees hieronder meer over HLP Klearfold en gerelateerde onderwerpen.

Thee producten verpakkingen

Wij nemen het bijdragen aan het milieu heel erg serieus. Wij staan voor een duurzame omgeving. HLP Klearfold verpakt uw product en beschermt de wereld. Al onze verpakkingen zijn 100% recyclebaar. PET en rPET kunststofmateriaal. Lees hier verder.

Kleding en textiel verpakkingen

HLP Klearfold wil is om het gebruik van gerecycleerde materialen in onze productie te vergroten, onze wereldwijde omgeving te beschermen en onze efficiëntie te verhogen in overeenstemming met ons beleid. HLP Klearfold produceert recyclebare en herbruikbare kunststofverpakkingen van de hoogste kwaliteit.

Foliedrukwerk Verpakkingen op Maat

Is het tijd om een nieuw product te lanceren? HLP Klearfold helpt u graag met een modern advies. Naast schitterende bedrukkingen biedt HLP Klearfold ook grafische effecten, waaronder foliedruk en koudfoliedruk. Met onze speciale effecten zullen uw producten zich nog meer onderscheiden. HLP Klearfold speciale effecten zijn uniek. Wij zijn experts om merken te laten groeien of juist transformeren, merkontwikkeling doen we met geluksgevoel.

Exclusieve Cosmetica Verpakkingen

HLP Klearfold wil een betere veiliger toekomst. Ontdekt de toekomst met onze milieuvriendelijke schitterende doorzichtige verpakkingen. PET en rPET-verpakkingen zijn de toekomst. Uw product moet goed verpakt worden en het milieu verdient onze zorg. Lees verder snel om meer te weten te komen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Innovatieve Paasverpakkingen

HLP Klearfold heeft expertise in het bedrukken van transparante verpakkingen. Opvallende, doorzichtige, niet traditionele verpakkingsvormen vindt u bij ons. Met onze speciale effecten zullen uw verpakkingen zich nog meer onderscheiden op de winkelschappen. Wij hebben de oplossing!

Load More Posts

Categorieën

Recente berichten

Archief

In de pers

Heeft u ons laatste persbericht gemist? Lees hieronder meer om te zien wat er gaande is bij HLP Klearfold.

Recente evenementen

Bekijk hieronder onze laatste evenementen en bezoek ons op de komende tentoonstellingen.

Call Now Button