Lead Forensics
Blog 2018-11-06T05:54:25+00:00

Laatste nieuws

Lees hieronder meer over HLP Klearfold en gerelateerde onderwerpen.

HLP Klearfold Ontwerpteam

HLP Klearfold biedt ontwerpservice sinds Januari 2018. We besteden graag veel aandacht aan alle verwachtingen en wensen van al onze internationale klanten. Open mind zijn is heel cruciaal. Een uniek merk verdient een unieke en bijzondere verpakking. HLP Klearfold is vol van inspiratie.

PET Verpakkingen

50 jaar geleden begon HLP Klearfold met het ontwikkelen in de kunststofwereld, vandaag kunnen we met trots zeggen dat HLP Klearfold wereldwijd heldere verpakkingsoplossingen levert. HLP Klearfold transparante verpakkingen zijn gemaakt uit milieuvriendelijke materialen. Lees verder en bekijk onze mogelijkheden voor het verpakken van uw producten.

Opvallende verpakkingen

Customized packaging? We kunnen uiteraard verpakkingen op maat maken. Per slot van rekening zijn wij al bijna 50 jaar op de markt en doorzichtige verpakkingen zijn onze specialiteit. Ook uw product verdient het om gezien te worden! HLP Klearfold is uw innovatieve partner op het gebied van innovatieve verpakkingen.

Customized packaging

HLP Klearfold is een gespecialiseerde producent van transparante verpakkingen, onze productielocaties zijn de perfecte omgeving voor het produceren van transparante vouwdozen, sleeves, kokers en tubes. HLP Klearfold is wereldleder in Soft Crease- buiglijntechnologie en automatische bodem dozen systemen. Onze verpakkingen garanderen het verlagen van uw arbeidskosten tot wel 30%, als we dit vergelijken met standaard vouwdozen.

Wat doet HLP Klearfold?

HLP Klearfold ontwikkelt, creëert en produceert schitterende luxe vouwdoosjes, transparante verpakkingen die luxueus en ook nog recyclebaar zij. Onze materialen zijn milieuvriendelijk, want het milieu is ook onze zorg.

Verpakkingen voor kantoorartikelen

Recyclebare en herbruikbare verpakkingen met een luxe uitstraling, vindt u bij HLP Klearfold. Onze transparante verpakkingen kunt u bedrukken met informatie, om consumenten te helpen bij hun keuze. Dankzij de luxueuze uitstraling worden deze verpakkingen zelfs als kleine opbergdozen gebruikt.

Laad Meer Berichten

Categorieën

Recente berichten

Archief

In de pers

Heeft u ons laatste persbericht gemist? Lees hieronder meer om te zien wat er gaande is bij HLP Klearfold.

Recente evenementen

Bekijk hieronder onze laatste evenementen en bezoek ons op de komende tentoonstellingen.