Chocolade verpakking op maat

Met een mooi bedrukte chocolade verpakking presenteert u uw heerlijke chocolade op een unieke wijze. HLP Klearfold creëert transparante verpakkingen die opvallen en indruk maken.

De chocolade verpakking die indruk maakt

Bent u op zoek naar chocolade verpakkingen die indruk maken op potentiële kopers? Zoekt u een cadeauverpakking waarin uw chocolade écht mooi tot zijn recht komt tussen al die andere producten? Wilt u bonbondoosjes waarin direct zichtbaar is welke chocolaatjes u aanbiedt?
Chocola wordt met regelmaat cadeau gedaan en is extra populair met kerst, Pasen, Sinterklaas en Valentijnsdag. Bij cadeaus is de verpakking dus ook extra belangrijk. Als proeven niet mogelijk is, geldt die regel dubbel! De consument koopt met de ogen en wil zien wát er te koop is. Als de verpakking van het cadeau er geweldig uitziet, zal het véél sneller als cadeau aangeschaft worden. Het omgekeerde geldt uiteraard ook. Niemand wil iets cadeau doen wat er net niet perfect uitziet.
Klik hier voor voorbeeldverpakkingen
De meeste mensen beslissen in de (web-) winkel pas welk product ze aanschaffen. De rol van de verpakking bij de aankoopbeslissing is enorm. De bedrukte transparante verpakkingen van HLP Klearfold kunnen het verschil maken. Dat bewijzen we al bijna 50 jaar. We zijn marktleider en wereldwijd de grootste producent van innovatieve en milieuvriendelijk bedrukte verpakkingen.
Onze prachtige chocolade verpakkingen vergroten uw ‘shelf presense’. Uw product is écht aanwezig in de schappen van de (web-) winkels. Ook blijven uw producten langer in de gedachten van potentiële klanten. Ook dat is belangrijk. Het is niet altijd liefde op het eerste gezicht tussen klant en product. Soms heeft de klant bedenktijd nodig of men wil even verder kijken. Als de klant uw product niet vergeet, is de kans uiteraard groter dat de liefde omgezet wordt in een aankoop.

Transparant én bedrukt

Wij geloven in, en vertrouwen op, transparante chocolade verpakkingen met grafisch verbluffende opdruk. Met een plastic doorkijkverpakking kan de potentiële koper direct zien wat hij of zij koopt. Verkoopt u een heerlijke chocoladepaashaas? Laat dan direct zien hoe deze eruit ziet, welke kleur (dat zegt natuurlijk ook vaak iets over de smaak) hij heeft en hoe groot hij is!
U kunt kiezen uit een zeer breed scala aan verpakkingsvormen. U hoeft voor uw chocolade verpakking niet per se te denken aan een vierkant of rechthoekig doosje. Er is veel meer mogelijk. Ook voor de bedrukking is van alles mogelijk. Denk aan de gebruikelijke productinformatie. Maar u kunt er ook voor kiezen voor allerlei grafische effecten. Onze ontwerpers maken graag een aantal ontwerpen. Of vraag een sample aan.
Neem contact op of vraag een sample aan