Lead Forensics
cosmetica verpakkingen 2018-09-06T14:06:02+00:00

Cosmetica verpakkingen met diefstalpreventie

Met indrukwekkend bedrukte cosmetica verpakkingen van HLP Klearfold presenteert u uw product op unieke wijze. Wij creëren transparante verpakkingen die opvallen en indruk maken.

Indrukwekkende cosmetica verpakkingen

Bent u op zoek naar cosmetica verpakkingen die indruk maken op potentiële kopers? Zoekt u een cadeauverpakking waarin uw product écht mooi tot zijn recht komt tussen al die andere producten?
Lees hier meer over cosmetica verpakkingen

Cosmetica vaak gestolen

Cosmetica artikelen worden relatief vaak gestolen. Veel make-up en verzorgingsproducten zijn niet goedkoop. Verpakkingen zijn onvoldoende beveiligd en er worden nog altijd veel kartonnen doosjes gebruikt. Deze zijn gemakkelijk te openen. Het is dus verstandig blisterverpakkingen te gebruiken.
Een blisterverpakking is een kunststof verpakking waarin producten stevig geseald zijn. Het is vrijwel onmogelijk een verpakking in de winkel open te krijgen. Dit maakt de blisterverpakking een goede manier van diefstalpreventie.
Blisterverpakking op maat
HLP Klearfold kan een blisterverpakking op maat voor u maken. Een verpakking op maat betekent, bij HLP Klearfold, dat we de perfecte verpakking voor u ontwerpen aan de hand van uw wensen. Een unieke verpakking die zowel qua fysieke afmetingen als opdruk past bij wat uw product is en wat u wenst dat het product uitstraalt.
Een keuze voor (blister-) cosmetica verpakkingen op maat betekent…

  • …een unieke verpakking; dusdanig ontworpen dat uw product het best tot zijn recht komt. Onze creatieve en ervaren ontwerpers maken graag een aantal voorbeeldontwerpen voor u.
  • …dat u gewicht én ruimte kunt besparen in opslag en transport. We kunnen zorgen voor een zo klein mogelijke verpakking.
  • …ultieme bescherming van uw product. Misschien is uw product breekbaar of fragiel. Dan houden wij hier rekening mee in de verpakking.
  • …diefstalpreventie. Winkeldieven zullen hard hun best moeten doen om uw cosmetica verpakkingen in de winkel te openen.

Meer weten over onze visie op verpakken? Lees dit artikel eens

Waarom HLP Klearfold?

Wij zijn al bijna een halve eeuw marktleider in doorzichtig verpakken. Bij HLP Klearfold krijgt iedere klant de aandacht die hij of zij verdient. We onderhouden goede relaties met onze klanten en denken met u mee.
Een keuze voor ons is ook een keuze voor een duurzame en milieubewuste oplossing. HLP Klearfold is wereldwijd een grote speler in de plasticindustrie. Wij zijn ons ervan bewust dat dit een verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Daarom werken we met de beste kunststof materialen; ons PET- materiaal is bijvoorbeeld 100% recyclebaar. Alle materialen die wij gebruiken hebben hun andere eigenschappen en kosten. Kijk in onze gids voor een gedetailleerd overzicht.

Meer weten over onze doorzichtige cosmetica verpakkingen?

Neem vrijblijvend contact op.
Neem contact met ons op