INNOVATIEVE rPET VERPAKKINGEN / HLP KLEARFOLD PLASTIC PACKAGING SOLUTIONS

Luxueuze verpakkingen op maat- rPET-verpakkingen- Verpakkingsdesign- Innovatieve bedrukte verpakkingen- Recyclebare verpakkingen- 100% PCR kunststof verpakkingen

De verpakking van de toekomst

Met trots presenteren we onze nieuwste ontwikkelingen, HLP Klearfold produceert recyclebare en herbruikbare verpakkingen, HLP Klearfold rPET-verpakkingen zijn van de hoogste kwaliteit, helder, stevig en mooi, gecertificeerd als gemaakt van 100% PCR Post-consumer recycled content. HLP Klearfold biedt u nu de beste duurzame verpakkingsoplossingen. Een unieke verpakking gemaakt van 100% PRC en nog steeds 100% recyclebaar. Ja, HLP Klearfold is de toekomst.

De vereisten voor verpakkingen variëren van trendy tot milieuvriendelijk en uniek. HLP Klearfold heeft het allemaal, slimme verpakkingen die duurzaam en innovatief blijven. HLP Klearfold produceert al meer dan een halve eeuw transparante bedrukte verpakkingen. Onze verpakkingsdozen-verpakkingen worden op maat gemaakt voor elke markt, we zijn altijd op zoek naar betere innovatieve manieren om een product te presenteren.

De keuze voor een verantwoorde verpakking was nooit zo eenvoudig. Recyclen en hergebruiken is beter dan het gebruik van nieuwe bronnen. Recyclen betekent het terugwinnen van het gebruikte materiaal en deze opnieuw hergebruiken. HLP Klearfold ontwikkelingen staan jullie te wachten, we brengen de circulaire economie graag in beweging. Onze wereld verdient hoogwaardige oplossingen.

Alle verpakkingen uit onze portfolio zijn precies gemaakt van milieuvriendelijke materialen, HLP Klearfold gaat van goed naar beter, nu alleen verpakkingen die recyclebaar zijn en die ook van gerecyclede materialen zijn gemaakt. We moeten goed zorgen voor de unieke planeet die we hebben. HLP Klearfold denkt aan het milieu.

Verpakkingsdesign

Design speelt ook een belangrijke rol. Het design van een verpakking moet een product en zijn doel reflecteren. HLP Klearfold ontwerpers werken graag met u mee, we hebben de expertise om een uniek verpakkingsdesign te creëren. Uw product verdient om gezien te worden. We zijn klaar voor wat klanten willen, ze willen meer dan een goed product, ze gaan voor kwaliteit, goed product, goede verpakking, goed voordeel. HLP Klearfold ontwikkelt, ontwerpt, creëert en produceert unieke innovatieve rPET-verpakkingen in alle vormen, structuren, texturen en diktes.

HLP Klearfold biedt een breed scala aan printtechnieken, vanaf Offset Printing, tot Digital, Silk Screen & Flexo, onze Flexo-drukmachine drukt tot 13 kleuren per pas af. Alle kleuren en grafische effecten zijn mogelijk bij ons, tegen betaalbare prijzen. De visie van uw product of uw merk wordt weerspiegeld op de verpakking dankzij onze unieke grafische designs. Voor elk product-verpakking hebben we een gedetailleerde strategie om uw product van de rest te onderscheiden.

Luxeproducten-verpakkingen zijn iets van deze dagen, het is 2020 en consumenten verwachten steeds meer, we als producenten of verkopers moeten meer kunnen geven. HLP Klearfold heeft duurzame en heldere oplossingen, recyclebare verpakkingen die kunnen worden geïntegreerd in de behoeften van consumenten. Creatieve luxe en innovatieve verpakkingen zijn wat uw sales nodig hebben. Vraag een vrijblijvend sample aan Ons team beantwoordt graag al uw vragen.

HLP Klearfold heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor zijn unieke topkwaliteit, we houden van innovatie, we denken aan het milieu. HLP Klearfold is dus meer geworden dan een goed merk, we zijn gepassioneerd en toegewijd, we hebben plezier in alles wat we doen en dat ziet u terug in het eindresultaat, uw verpakking.

Flexibele slimme oplossingen voor producenten en retailers vindt u bij ons. Een van de winnaar marketingstrategieën van de detailhandel is om precies te bieden wat consumenten willen hebben, een goed topproduct verpakt in een goede en duurzame verpakking. Laat uw product stralen door te kiezen voor onze unieke doorzichtige verpakkingen. De combinatie tussen weten wat klanten willen en dat juist kunnen bieden leidt tot succes. HLP Klearfold verhoogt uw omzet!