Customized packaging

Tja, hoe leuk is dit! HLP Klearfold heeft weer iets nieuws: ‘Design’. We bieden u sinds kort onze verpakkingsontwerp service! Onze getalenteerde designers blijven zich ontwikkelen om ook voor uw product een uniek en heldere schitterende verpakking te kunnen creëren. Daarbij bedrukt HLP Klearfold tot wel 13 kleuren in één keer en op beide zijden van de verpakkingen. Ook heeft HLP Klearfold ervaring met speciale aantrekkelijke effecten en zijn alle verpakkingen op maat gemaakt. Uw wensen maken aldus uw unieke verpakking.

Subtiel en/of luxueus? U bent bij ons aan het goede adres! HLP Klearfold produceert unieke luxe bedrukte verpakkingen en het allergrootste voordeel is dat uw klant precies ziet, wat hij moet zien! Wat u ook verkoopt, uw product zal voor zichzelf spreken en consumenten willen nou eenmaal steeds vaker precies zien wat zij gaan aanschaffen. Gissen is per slot van rekening maar zonde van de tijd.

Samen zijn we verantwoordelijk voor een beter milieu!  U doet er dan ook goed aan om te kiezen voor een kwalitatief goede en mooie verpakking die ook nog eens recyclebaar is. Apet materiaal en PET materiaal zijn allebei goed voor het milieu. Deze zijn goed te recyclen of geschikt voor hergebruik. Onze Rpet verpakkingen zijn gemaakt van 30% post-consumer (gerecycled PET) materiaal. Uw product en merk verdient een HLP Klearfold verpakking.

Customized packaging

Luxe verpakkingen op maat

De verpakkingen van HLP Klearfold zijn gemaakt in een schone en gecertificeerde omgeving. Wereldwijd garanderen we verpakkingen van de beste kwaliteit. Bij HLP Klearfold bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit, het mooiste ontwerp en de beste service!