Design

Platic Verpakking Plastic

Verpakkingsdesign

Onze gespecialiseerde designers helpen u graag bij elke stap.

HLP Klearfold werkt altijd nauw samen met de klant, om ervoor te zorgen dat we uw merk de sterkst mogelijke visuele indruk geven. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken en worden graag uitgedaagd met elk project dat op ons pad komt.

Wilt u een verpakking die opvalt? Laat HLP Klearfold dit bereiken, met ons vermogen om een reeks verschillende grafische ontwerpeffecten op uw verpakking af te drukken.

  • Varianten van reliëf
  • Warme & koude foliedruk
  • Varianten in frost design
  • Matte / glanzende coating
  • Braille

Ontwerp met een doel

Hier om je op weg te helpen.

Het is geweldig als u al over de illustratie(s) voor uw verpakking beschikt. Is dit niet het geval is, dan hebben wij ontwerpdesigners bij de hand om u te helpen. Wilt u uw illustratie laten bijwerken, of past uw illustratie helemaal niet bij uw merk? HLP Klearfold geeft u graag een deskundig advies over het ontwerp en daarbij begeleiden wij u de juiste richting in.

Plastic Verpakking Ontwerpen

Team innovation

HLP Klearfold heeft niet alleen standaard ontwerpaspecten voor uw verpakking, maar we hebben ook een breed scala aan speciale effecten die we aan uw verpakking kunnen toevoegen. Effecten die uw verpakking echt naar de consument doen springen. Van glinsterende ontwerpen die hun blik zullen trekken, naar geaderde patronen die ervoor zorgen dat consumenten uw verpakking willen pakken en aanraken…

Braille

De nieuwste toevoeging aan onze portfolio is braille, die voldoet aan de farmaceutische normen en nauwkeurige resultaten biedt, die met de RNIB zijn geproduceerd en getest.

Straalbreking

Creëert een geaderd uiterlijk op de verpakking. Het voorkomt ook dat anderen uw verpakking imiteren, het is namelijk erg moeilijk om dit te repliceren.

Metallic

Dit geeft uw verpakking een elegant gevoel. Het verrijkt de kleur van de verpakking en zorgt ervoor dat het de aandacht van de consument trekt.

Pearlescent

Dit kan in verschillende vormen worden geplaatst en de dichtheid van de glans kan worden aangepast aan uw verpakkingsbehoeften. Kortom het laat uw verpakking schitteren tussen de rest.

Reliëf

Reliëf zorgt ervoor dat uw product eruit springt tussen de rest. De consument wordt gevraagd om de verpakking op te pakken en aan te raken.

Kunstleer

Verhoogde vernis is gedrukt op het oppervlak van het met leer geaderde patroon. De tastbare echte lederstructuur, zal ervoor zorgen dat consumenten je verpakking willen oppakken en willen voelen.

Vraag vandaag nog een gratis monster aan!

recyclebaar

We kunnen een 3D digitale Mock-Up van uw product maken, waardoor materiaal, bedrukking en transportafval worden weggenomen. Hiermee zorgen we voor een groener leven.

recyclebaar

HLP Klearfold kan een realtime 3D preview van uw voltooide ontworpen verpakking produceren. Hiermee kunt u uw ontwerp eenvoudig wijzigen voordat HLP Klearfold uw voltooide samples produceert.

Ontdek de toekomst

De wereldleider in Soft Crease RF (radiofrequentie) vouwtechnologie