Lead Forensics

Luxe verpakkingen voor pennen en kantoorbenodigdheden

Duurzame plastic verpakkingen

HLP Klearfold verpakkingen zijn verpakkingen van topkwaliteit, ze zorgen ervoor dat uw product sneller wordt verkocht. U kunt al onze verpakkingen laten bedrukken, daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de hoeveelheid kleuren. HLP Klearfold Flexo printmachine bedrukt tot 13 kleuren in één keer op beide zijden. Wij gaan pas aan de slag als u akkoord bent gegaan. Onze luxe doorzichtige verpakkingen zijn nauwkeuring maakt in de grootte en maat van uw product. Luxe transparante verpakkingen, die betaalbaar zijn? Dan ben u bij ons aan het juiste adres! Onze verpakkingsmogelijkheden zijn eindeloos.

Onze plastic verpakkingen zijn volledig herbruikbaar, ze kunnen nog een tweede of derde leven hebben. APET is ons meest gebruikte materiaal, daarbij gebruiken wij ook PET van eerste kwaliteit, PP, RPET en BIO PET. Met onze transparante PET-verpakkingen, verpakt u producten zoals kantoorbenodigdheden, cosmetica, farma, zoetwaren, non-food, etc. Heeft u even geen idee over hoe u uw verpakking kunt personaliseren? Geen probleem, wij hebben genoeg leuke en innovatieve ideeën. Het mooie van onze gepassioneerde team is, dat wij niet bang zijn om onze tips te delen, share is care. HLP Klearfold cares en laat uw product onderscheiden van de rest. Vraag vandaag nog een gratis sample aan.

Uw product presenteren met een HLP Klearfold verpakking

Luxe en milieuvriendelijke verpakkingen

Wat zegt de verpakking over uw product? Een verpakking zegt alles over wat u verkoop, het is echt zo. Mensen zien met onze transparante verpakkingen, eerst de verpakking en dan wat erin zit. Liefde op het eerste gezicht is mogelijk vanaf het eerste moment. Consumenten worden meteen verliefd, enthousiast op de combinatie van uw productverpakking. Dat imago dat ze op dat moment krijgen van uw product, is heel cruciaal. Laat uw product dus niet achter zonder ondoorzichtige verpakking.

Een HLP Klearfold verpakking is wat uw product nodig heeft. Bedrukte transparante verpakkingen op maat zijn bij ons mogelijk. Het is een kunst om voor elk product een goede passende verpakking te creëren, wij doen het graag voor u. HLP Klearfold ontwerpt en produceert al ruim 50 jaar schitterende A-kwaliteit verpakkingen, u zegt tegen ons wat u graag wilt en wij creëren voor u unieke, mooie transparante verpakkingen. Uw persoonlijke wensen zijn voor ons heel belangrijk: wilt u kleuren, innovatieve en duurzaam verpakken? Dat doet u met HLP Klearfold.

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag over al onze verpakkingsmogelijkheden. HLP Klearfold verpakkingen zijn de toekomst, uw product verdient een luxe transparante HLP Klearfold verpakking.

2018-08-03T07:40:57+00:00