Foliedrukwerk Verpakkingen op Maat

Foliedruk is een van de meest populaire ontwerpeffecten op de markt. HLP Klearfold heeft 50 jaar ervaring met het bedrukken van transparante verpakkingen, we vinden foliedruk echt speciaal, soms is het nodig om slechts één punt hiervan af te drukken en dan is het al mooi genoeg, soms zijn er projecten waarbij deze folie meer wordt afgedrukt, ook mooi. HLP Klearfold-verpakkingen opvallen in het publiek, we hebben expertise, we respecteren het feit dat sommige producten minder kleur of effecten nodig hebben dan de andere, samen met onze ontwerpers zullen we doorgaan met het zorgvuldig ontwikkelen van uw merk, of een verpakking of de hele verpakkingslijn.

Foliedruk is het proces waarbij cliënten een kleiner stuk folie moeten laten stempelen. HLP Klearfold heeft het vermogen om precies te zijn bij foliedruk, we hebben geen beperkingen als het gaat over ontwerpen.

Cold foil stamping is het proces waarbij het ontwerpeffect op grotere schaal op de plastic verpakking nodig is. HLP Klearfold zal met u samenwerken om de mogelijkheden te analyseren en uw Premium verpakking-product verder te optimaliseren.

Zie hieronder enkele HLP Klearfold Foil stempelende effecten op transparante verpakkingen.

Foliedruk verpakkingen