Lead Forensics

Maak kennis met onze indrukwekkende machines

Onze Soft Crease®-technologie.

HLP Soft Crease® vouwdozen hebben bewezen dat ze de bedrijfskosten met minstens 30% verlagen, zelfs wanneer ze met de hand worden verpakt. Soft Crease®-boxen kunnen vrijwel in elke vorm, elk ontwerp of elke kleur worden gecombineerd, met de mogelijkheid om milieuvriendelijke plastic materialen zoals APET en RPET te vouwen. De mogelijkheid om een zachte vouw te maken op milieuvriendelijke verpakkingen, biedt extra zekerheid aan merkmarketeers dat hun goederen met duurzaamheid worden geproduceerd. De technologie is uiterst veelzijdig en kan worden aangepast aan de behoeften, van een breed scala aan retailproducten en displays. De reden waarom Soft Crease® de meest gekozen methode is, is omdat in tegenstelling tot dozen met een harde vouw, deze netjes kunnen worden opgevouwen met behoud van een heldere vorm, daarbij blijft de verpakking zeer duurzaam.

Bekijk de video hieronder en ontdek meer over onze Soft Crease®-technologie en waarom deze onze transparante verpakkingen de beste keus is.

Onze 13 kleurencombinatiepers

Met onze geavanceerde 13-kleurenprintmachine kan HLP alle illustraties in één keer afdrukken. Deze machine maakt het voor ons mogelijk, om op beide zijden van het materiaal af te drukken, om zo een opvallend 3D-effect te creëren. Met onze ongeëvenaarde ervaring en onze zeer bekwame persoperators, produceren wij de best mogelijke afgedrukte afbeeldingen, dat op kunststof dozen mogelijk zijn.

Zie hieronder een video van onze nieuwe indrukwekkende 13-kleurenpers

Wilt u meer weten over onze machines en hoe ze uw verpakking op de best mogelijk manier produceren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om samen met u te werken.

2018-08-02T10:46:19+00:00