HLP Klearfold Gelaatsschermen voor eenmalig gebruik

Als’s werelds grootste producent van plastic vouwdozen zijn we uniek gekwalificeerd om gezichtsmaskers/ gelaatsschermen voor eenmalig gebruik te produceren. We vervaardigen onze gelaatsschermen met rPET-materiaal, dezelfde grondstof, technologie en apparatuur die we gebruiken om onze kunststof vouwdozen-verpakkingen te maken. We hebben een aanzienlijk deel van onze productiecapaciteit toegewezen aan de productie van deze gelaatsschermen.

Tot op heden hebben we tientallen miljoenen gelaatsschermen geleverd aan de overheid en medische instellingen in heel Azië, Europa, inclusief de NHS UK en in de Verenigde Staten.

We hebben onze eendelige en tweedelige gelaatsschermen ontworpen om ze plat in te pakken en om slechts een minimale hoeveelheid handinstelling te gebruiken.

We bieden nu een kant-en-klaar gelaatsscherm met een schuimvulling en een elastische hoofdband. (zoals weergegeven op de foto rechts).

Alle drie de ontwerpen zijn zuinig, lichtgewicht en passen over een bril en/ of maskers.

Alle drie ontwerpen zijn geëvalueerd door externe testorganisaties. Ze zijn gecertificeerd en voldoen aan de Europese EN 166: 2001-normen voor oogbescherming en voor bescherming tegen druppels en spetters.

Ons kant-en-klaar gezichtsmasker draagt ​​CE-nummer LECFI00380678, geldig tot 2025.

Als zodanig zijn onze gelaatsschermen geclassificeerd als medische hulpmiddelen van klasse 1, geschikt voor gebruik als PBM tijdens de huidige noodsituatie en daarna.

Onze productiefaciliteit wordt geschikt geacht.

Onze gelaatsschermen worden beschouwd als medische hulpmiddelen van klasse 1 en zijn goedgekeurd door de FDA onder de COVID-19 pandemic Emergency Use Authorization (EUA) als persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor gebruik door professionele zorgverleners voor medische doeleinden. Ze blijven geautoriseerd voor de duur van de noodsituatie zoals beschreven in de Amerikaanse Federal Drug & Cosmetic (FD&C) Act, 21 USC 360bbb-3 (b) (1), of totdat ze anderszins worden beëindigd of ingetrokken. Ze mogen niet worden gebruikt in de aanwezigheid van een warmtebron met hoge intensiteit of ontvlambaar gas.