Lead Forensics

HLP Klearfold geschenkverpakkingen

opakowanie promocyjne

HLP Klearfold helpt u bij het ontwerpen van uw cadeauverpakking. Voor elk soort cadeau hebben we een passende verpakkingsoplossing. Lees onze blog om te zien hoe HLP Klearfold voor uw product een gepersonaliseerde cadeauverpakking creëert. Neem vandaag nog contact met ons op.

Promotionele verpakkingen

Bij promotionele verpakkingen gaat het erom dat uw product en bedrijf opvalt. Dit kan betrekking hebben op elke gelegenheid, bijvoorbeeld een 50-jarig jubileum van uw bedrijf of een nieuw product dat u wilt lanceren. Deze verpakking moet anders zijn dan uw originele verpakking, om ervoor te zorgen dat u snel de aandacht van de consument trekt. We kunnen denken aan een andere vorm of gaan voor een leuk grafisch effect, er zijn vele alternatieven te bedenken en wij willen ze graag met u delen.

Onze grafische en technische ontwerpers bedenken en ontwerpen eerst, daarbij komen alle verpakkingskennis met uw behoeftes bijeen, om deze bij uw verpakking toe te passen. Onze technische en grafische ontwerpers beschikken over veel ervaring, u mag er dus zeker van zijn dat uw verpakkingen in goede handen zijn.

HLP Klearfold 13-kleurenprintmachine kan in één keer alle illustraties bedrukken, ook op beiden zijden van het kunststof materiaal, zo creëren wij een opvallend 3D-effect op uw bedrukte verpakking. Met onze HLP Klearfold extra touch zal uw product sneller uit de schappen vliegen.

Seizoensgebonden verpakkingen.

Het wisselen van de seizoenen is een uitstekend moment om een nieuw product te introduceren op de markt. Het lanceren van nieuwe producten in een seizoensperiode, stelt u in staat om het product bij consumenten te testen voordat u het volledig start. U kunt dit bijvoorbeeld het beste doen tijdens deze evenementen/ feestdagen:
– Moederdagverpakkingen en vaderdagverpakkingen
– Feestverpakkingen
– Snoepverpakkingen en chocoladeverpakkingen
– Paasverpakkingen
– Kerstverpakkingen
– Halloweenverpakkingen en themaverpakkingen

Deze voorbeelden hierboven zijn vermeld, zijn zeker een succes. HLP Klearfold helpt u graag bij elke stap in uw verpakkingsreis, om zo te zorgen dat uw luxe cadeauverpakking/ geschenkverpakking ook een succes zal zijn! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

2018-09-06T14:39:39+00:00