HLP Klearfold Speciale Effecten

HLP Klearfold super speciale effecten zijn dat laatste touch voor uw merkproduct. Wij laten uw merk groeien, wij willen niets anders dan uw succes. HLP Klearfold blijft zich door de jaren heen ontwikkelen, wij willen niet stil staan, omdat we weten dat alles maar door en door gaat. HLP Klearfold nieuwe speciale effecten zijn uniek zoals wij.

Bedrukte transparante verpakkingen

Original zijn is onze motto, wij gaan dit jaar voor fluorescerende kleuren, ze zijn mooi en als U iets minder fluorescerend wilt, dat mag natuurlijk ook. Ons designer is klaar om u te helpen met alle verwachtingen en wensen dat jullie voor jullie producten hebben.

Dankzij onze strategieën, goede service en innovatieve oplossingen blijven we de nummer één over de hele wereld. Design moet ook een strategie hebben, wij moeten weten wat onze klanten willen, waar ze naar op zoek zijn en waarom, we moeten creativiteit laten vloeien met onze dagelijkse leven, alles verandert, alles gaat door, wij moeten niet achterblijven maar toch alert zijn. HLP Klearfold biedt innovatie, creativiteit en een gezonde omgeving voor ons allemaal.

HLP Klearfold biet u 100% recyclebare en herbruikbare verpakkingen aan, de enige plastic materialen die circulair kunnen worden gerecycled.

  • PET: Geproduceerd met 100% natuurlijk voorkomende ingrediënten.
  • PP: Geproduceerd zonder water en zonder schadelijke uitstoot.
  • rPET:- 30% Geproduceerd met 30% PET-afval na-productie.
  • rPET:- 50% Geproduceerd met 50% PET post-consumer afval.

Unieke bedrukte transparante kunststofverpakkingen die consumenten helpen om sneller een keuze te kunnen maken. Merken moeten ervoor zorgen dat ze zichtbaar zijn, wij doen dit heel graag met u mee. Wij vormen een mooie unieke verpakkingsdoos met behulp van al uw ideeën, breng ze naar ons toe en samen maken wij de beste oog springende verpakking voor uw product.

Een tevreden consument te hebben is niet zo makkelijk als wij denken, het is 2019, zij denken eerst, wat is dat? Of, dat is mooi, dit wil ik! Zij maken een direct connectie met het product door zijn verpakking, alles begint met het oog, opvallende ontwerpen zijn tegenwoordig belangrijk.

Ten tweede willen ze een milieuvriendelijk product, dus u moet alles in huis hebben, visueel, eye catcher en milieuvriendelijk! RPET HLP Klearfold bedrukte transparante verpakkingen! Alles in een!

Herbruikbare verpakkingen

Verpakking uit 50% gerecycled PET

Meer informatie over onze verpakkingen-materialen, ideeën, evolutie en oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op, tel: +31 (0) 316745067 of sales@hlpklearfold.nl.