Innovatieve Paasverpakkingen

HLP Klearfold verpakkingen zijn wat jullie producten nodig hebben, u kunt uw eigen verpakking op maat laten maken, wij zijn vol ideeën en constant in beweging, wat vindt u van het mooi bedrukken van uw eigen logo, dit met de leukste nieuwste trends, wij maken uw product de nummer één in de markt.

HLP Klearfold recyclebare verpakkingen zijn goed voor de aarde, onze mooie en unieke plastic verpakkingen zijn vervaardigd uit 100% PET-materiaal: PET-materiaal is de meest gebruikt kunststof in het dagelijks leven; als grondstof wordt PET erkend als een veilig, niet-toxisch, duurzaam en flexibel materiaal. HLP Klearfold levert ook rPET -materiaal verpakkingen, PET en rPET zijn 100% milieuvriendelijk.

Bij HLP Klearfold doen we er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en de wereld gezonder en beter te maken. Vertrouw op HLP Klearfold om uw product op de beste manier te verpakken. Vraag vandaag nog een gratis sample aan.

Innovatieve verpakkingen

Milieuvriendelijke verpakkingen

Innovatieve trends

Kleuren hebben een sterke invloed op verpakkingen-marketing. Consumenten willen een superleuk product-verpakking hebben met de leukste kleuren en effecten. Wij bieden u innovatieve creatieve mooie verpakkingen aan tegen betaalbare prijzen. HLP Klearfold is een gespecialiseerde fabrikant van bedrukte transparante verpakkingen. Imago is belangrijk, marketing is belangrijk, laat uw merk groeien met onze milieuvriendelijke en aantrekkelijke verpakkingen. Verschillende kleuren, een kleur, uw eigen kleur, u mag beslissen. Onze mogelijkheden zijn eindeloos.

Trendkleuren op verpakkingen

Opvallende bedrukte transparante verpakkingen

HLP Klearfold ontwikkelt, ontwerp en creëert de mooiste doorzichtige verpakkingen. Consumenten kunnen de inhoud van de verpakking bekijken, het product identificeren en zo een juiste keuze maken. Er is geen tijd te verspillen, wij weten wat wij doen en wij willen u helpen. De aantrekkingskracht die onze verpakkingen creëren is uniek. Elegante innovatieve kleurrijke verpakkingen. HLP Klearfold produceert al meer dan een halve eeuw transparante verpakkingen.