Luxueuze Kerstverpakkingen

Veel bedrijven hebben hun verpakking al klaar voor kerst 2020. Blijf niet achter, zorg ervoor dat u alles in huis hebt om het beste uit uw sales te halen. HLP Klearfold ontwerpt en creëert de mooiste en meest originele kerstverpakkingen van over de hele wereld. We ontwikkelen kleine grote ideeën in prachtige bedrukte transparante dozen.

Recyclebaarheid van de verpakkingen

De recycleerbaarheid van verpakkingen staat nu bovenaan op de lijst voor consumenten. Het is belangrijk dat uw verpakking 100% recyclebaar is. Consumenten zullen de producten bevoordelen in de logica van hoe milieuvriendelijk het is. HLP Klearfold biedt PET-verpakkingen die 100% recyclebaar zijn. HLP Klearfold biedt ook rPET aan, nu uit 50% post-consumer afval.

Designeffecten

Als u de aandacht van consumenten wilt trekken, moet u dan investeren aan mooie aantrekkelijke verpakkingen want design is belangrijk. HLP Klearfold biedt een breed scala aan ontwerpeffecten.

Onze ervaren strategieontwerpers zijn in staat om een uniek concept voor uw merk te creëren. U zult zich verbazen over de innovatieve ideeën die in een doos kunnen worden geplaats.

Creatieve aantrekkelijke verpakkingen voor kerstproducten. HLP Klearfold verpakkingen:

Kerstverpakkingen op maat

HLP Klearfold produceert recyclebare en herbruikbare kunststofverpakkingen op maat. Uw eigen unieke verpakking, met uw eigen ontwerp en de kennis die wij in huis hebben. HLP Klearfold is van mening dat transparante verpakking uw merk sterk maakt, wanneer er een doorzichtig verpakking wordt gebruikt, wordt er direct vertrouwen opgebouwd tussen de klant en het product. Uw merk personaliseren doet u met onze luxueuze transparante verpakkingen.