Over ons

Productie van hoogwaardige kunststof verpakkingen

Bij HLP Klearfold werken we nauw met u samen om uw verpakkingsbehoeften zorgvuldig in kaart te brengen en te matchen met onze brede mogelijkheden op het gebied van transparante kunststof verpakkingen. Wij staan bekend als de grootste en meest ervaren producent van opvouwbare kunststof verpakkingen. U kunt erop vertrouwen dat wij u alles bieden wat u nodig heeft, om ervoor te zorgen dat uw product opvalt in het winkelschap.

Door voortdurende verbeteringen in apparatuur, materialen en processen, in combinatie met een kennisinvestering in onze mensen, streeft HLP Klearfold ernaar onze klanten ongeëvenaarde klanttevredenheid te bieden. Onze hoogst kwalitatieve bedrukte kunststof verpakkingen zijn overal ter wereld beschikbaar.

Ons streven is om het gebruik van gerecycled materiaal in onze productie te verhogen, om onze mondiale omgeving te beschermen en onze efficiëntie te verhogen in overeenstemming met ons beleid. Dit om de totale kosten te verlagen om ons concurrentievoordeel aan u te kunnen garanderen.

HLP en het milieu

Hier bij HLP Klearfold gebruiken we alleen de beste materialen die ter wereld beschikbaar zijn. Dit stelt ons in staat om naast post-consumer afval de opneming van gerecycled procesafval op te vragen. Gerecycleerd materiaal tot een niveau van 30% kan worden ingevoerd, waardoor een mengsel wordt bereikt dat past bij ons milieubeleidsplan.

Omdat we ons steeds meer bewust worden van de impact die mensen hebben op de mondiale omgeving, wordt het steeds belangrijker dat we in dit opzicht waakzaam blijven.HLP Klearfold biedt aan APET- en RPET kunststof materialen om ervoor te zorgen dat we milieuvriendelijk blijven, beide zijn van hoge kwaliteit, helderheid en sterk. Onze Soft Crease maakt het manueel hanteren van de verpakkingslijnen zeer eenvoudig, ze kunnen ook worden aangepast aan een snel vulmachine.mAls consument kunt net zo zelfverzekerd zijn als wij dat u uw steentje bijdraagt aan een beter milieu bij het gebruik van PET-verpakkingen van HLP Klearfold.

Daarnaast heeft HLP Klearfold directe verbindingen met een in Zuidoost-China gevestigde organisatie, The Green Forest Agriculture en Forestry Development Company Limited. Het bedrijf beheert 3895 hectare grond waarvan 2279 hectare is geplant in bomen, daarnaast levert het bedrijf ook jaarlijkse zaailingen aan anderen met een snelheid van 800.000. HLP Klearfold is trots op de samenwerking met hen en de positieve milieu-impact die het creëert. Wij geloven dat dit helpt menselijke schade te verminderen en de ecologische omgeving te verbeteren.

Klantenservice

Wij streven ernaar om aan de verpakkingswensen van al onze klanten te voldoen. Wij hebben ondersteuningsteams die 24 uur per dag tot uw beschikking staan, om u de hoogste standaard van klantenservice te bieden. We streven ernaar om u te voorzien in:

  • Offertes binnen 24 uur
  • CAD-monsters binnen drie tot vijf dagen
  • Full-colour voorbeelden binnen een week na ontvangst van artwork

Ongeëvenaarde capaciteit, samen met ’s werelds grootste voorraad kunststof voor kwalitatieve kunststof verpakkingen, maakt dat wij in staat zijn de productietijd kort te houden (twee tot drie weken, na goedkeuring van het monster). HLP Klearfold doorlooptijden naar Europa zijn vergelijkbaar met -en vaak beter- dan lokale producenten.

 

Waarom Clear Packaging gebruiken?

Consumenten willen meer en meer informatie, als het gaat om de producten die ze kopen. De beste manier om dit te doen, is gebruik te maken van transparante verpakkingen. Een transparante verpakking helpt consumenten om de kwaliteit van een product te zien en te voelen, in plaats van een beschrijving op de verpakking te lezen, wat helpt bij hun aankoopbeslissing.

Niet alleen helpt „clear packaging“ consumenten met uw product te verbinden, maar het is ook productbeschermend, duurzaam en kosteneffectief.

Onze inzet

We produceren al bijna 50 jaar duidelijke transparante verpakkingen en zijn de grootste en meest ervaren producent van kunststof vouwdozen. Bij HLP Klearfold bieden we een uitgebreid en vaak exclusief scala aan mogelijkheden en gebruiken we de meest geavanceerde technologieën voor bedrukken, decoreren en de verwerking.

HLP Klearfold streeft ernaar om u alleen het beste te leveren. Wij zijn trots op het kwaliteitsniveau wat wij u kunnen bieden, juist door het gebruik van kwalitatieve-/ milieuvriendelijke kunststoffen, onze snelle doorlooptijden, perfecte uitvoering en onze scherpe prijsstelling.

De Klearfold nalatenschap

HLP Klearfold is één van de meest erkende merken in verpakkingen. Wij zijn in de markt bekend als de grootste leverancier van heldere / transparante verpakkingen, met bijna 50 jaar ervaring. We zijn toegewijd aan onze wereldwijde maatschappelijke betrokkenheid, ons netwerk, technologische hoogstandjes en onze reputatie in uitmuntende productie.

Ontdek de toekomst

De wereldleider in Soft Crease RF (radiofrequentie) vouwtechnologie