Lead Forensics

Bedrukte plastic verpakking op maat

Kunststof verpakking Pet-materiaal

Een luxe transparante verpakking en dan nog bedrukt met alle trend kleuren dat u zelf wilt, HLP Klearfold is uw direct partner in deze reis, een transparante verpakking hoeft niet saai te zijn, we doen er alles aan om onze klanten behoeften snel te herkennen en uit deze wensen maken wij schitterende en luxe kunststof verpakkingen die uw verwachtingen overtreffen. Onze unieke ontworpen vouwdozen zijn vervaardigd uit de beste materiaal, net als jullie HLP Klearfold denkt aan het milieu, het fascineert ons dat onze transparante PET-verpakkingen een boost aan uw sales kunnen geven en dat ook helpen bij het redden van onze planeet, plastic verpakkingen moeten recyclebare en herbruikbare zijn; groener leven, milieuvriendelijk zijn blijft ons doel.

HLP Klearfold team is zeer betrokken, alle verpakkingen dat wij creëren voor haarproducten- haarverzorgingsproducten zoals borstels, kammen zijn met hart en ziel gemaakt, alle plastic verpakkingen die door onze handen zijn geland zijn A in de ogen van de consument, we hebben standard en unieke vormen bijvoorbeeld kokers, driekanten, vierkanten verpakkingen, alle soorten vouwdoosjes, sleeves, blisters, tubes, de mogelijkheden bij ons zijn eindeloos, veel aandacht is besteed aan uw verpakking en dat ziet u vanzelf bij het eindresultaat.

Verpakkingsmateriaal

PET, APET, RPET, PP zijn onze verpakkingsmaterialen. We streven naar een duurzaam leven, door dit HLP Klearfold blijft zich ontwikkelen, plastic verpakkingen hebben een enorme invloed op het ecosysteem, dus met ons luxe plastic verpakking: sneller verkopen, APET-materiaal verpakking: recyclen. HLP Klearfold verpakkingen zijn gecertificeerd. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvend sample aan.

Uitstraling van uw verpakking

HLP Klearfold buiglijntechnologie maakt niet alleen plastic verpakkingen die mooi zijn, maar ook plastic verpakkingen die makkelijk op te zetten zijn, 1-2 en uw verpakking is klaar om in te vullen, altijd met heldere en sterke lijnen. HLP Klearfold kan ook een antikras olie aan uw transparante verpakking toevoegen, waardoor eventuele krassen uit uw verpakking verwijderen en het luxueuze gevoel wordt gemaximaliseerd. Uw product verdient een hoogwaardige- unieke verpakking.

Verpakkingen voor haarproducten

Verpakking voor haarverzorgingsproducten

U kunt ook uw milieuvriendelijke verpakking voor uw haarproduct laten maken, luxe plastic verpakkingen voor uw luxeproduct is een must, is uw product een haarolie? Of zoekt u een verpakking voor haarborstel? Of verpakkingen voor haarcrèmes? Ons professionele team zal u helpen bij het maken van een aangepaste haarproductverpakking die perfect bij uw product past. Wij zijn er om u te helpen enkele nieuwe beslissingen te maken. HLP Klearfold ontwerpt, creëert en produceert haarverlengingsverpakkingen, haarborstel- en kamverpakkingen, haarklemmen en pinverpakkingen en nog veel meer.

Wij bieden u een passend advies als het gaat om verpakking, we weten als geen ander hoe ze kunnen uw sales beïnvloedden. Bel ons of mail ons, we staan graag tot uw dienst.

2018-06-04T15:18:48+00:00