Prototype

Vormen en sluitingen van HLP Klearfold verpakkingen

Vertrouw op HLP Klearfold om uw product op de beste manier te verpakken, of u nu een standaard of een op maat gemaakte vorm wil. Niet alleen de vorm is belangrijk als het gaat om uw verpakking, echter zijn er ook vele manieren waarop de verpakking kan worden opgezet en vergrendeld. Lees hieronder meer om erachter te komen welke vormen en sluitmechanismen HLP Klearfold u kan bieden.

Vorm

Wij bieden een breed scala aan vormen om uw product in te verpakken, deze vormen kunnen in een kort tijdsbestek in serie worden geproduceerd. Wij bieden u hiermee de hoogste kwaliteit, gecombineerd met korte doorlooptijden. HLP Klearfold biedt een breed assortiment gondeldoosjes (pillow packs) en vouwdozen aan, in standaard vormen en maten. Wilt u op maat gemaakte vormen, om een uniek gevoel aan uw verpakking mee te geven, ook dan helpen wij u graag verder.

HLP Klearfold

Bij HLP Klearfold doen we er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en de wereld schoner te maken!

HLP Klearfold

Meest populaire afsluitmethoden

Automatische vergrendeling

Als het gaat om vergrendelingsmechanismen, dan genieten onze Soft Crease verpakkingen met automatische bodem de voorkeur. Met dit sluitmechanisme kunnen de dozen zowel met de hand- als door machinetoepassingen worden opgezet. Automatische bodem vergrendelingsdozen zijn snel en gemakkelijk met de hand op te zetten, waarmee u tot wel 30% aan arbeidskosten kunt besparen.

HLP Klearfold Bottom Feature Packaging
HLP Klearfold

Verlaag vandaag nog de arbeidskosten met 30%!

Andere populaire afsluitmethoden

Tuck Locks

Geschikt voor de meeste vormen, eenvoudig door machines te duwen.

HLP Klearfold

Envelope Locks

De envelopvergrendeling is snel en zeer eenvoudig in gebruik.

HLP Klearfold

D Locks

Sterk en kan worden toegepast op veel verschillende gevormde dozen.

HLP Klearfold

Crash Locks

Automatische bodems, snel en eenvoudig handmatig of machinaal op te zetten.

HLP Klearfold

Klearfold® Keeper

Wanneer productievolumes de investering in spuitgiet gereedschappen niet rechtvaardigen, biedt ons gepatenteerde Clear Packaging-systeem van Klearfold Keeper, onderscheidende constructieve ontwerpen. Het Clear Packaging-systeem van Klearfold Keeper bestaat uit een doorzichtige kunststof huls, die is ontworpen om een vacuüm gevormde tray (bakje/producthouder) of doorzichtige kunststof clamshell af te sluiten. Clamshells en vacuüm trays worden vervaardigd om zich aan te passen aan de vorm van het product en aan het gewenste profiel van de tweeledige dwarsdoorsnede-verpakking. Een geperforeerd lipje in een hoek van de doorzichtige kunststof huls, biedt een unieke en gemakkelijk manier om de verpakking te openen. Door het geperforeerde lipje te verwijderen wordt ook de sluiting verwijderd, waardoor de tray eenvoudig uit de transparante huls kan worden verwijderd.

Thermovormende kunststoffen en vouwdozen

HLP Klearfold produceert op zichzelf staande thermogevormde verpakkingen, zoals blisters en clamshells, evenals vacuümgevormde trays. Deze trays worden gebruikt om ingevoegd te kunnen worden in de doorzichtige kunststof dozen. We zijn daarbij trots op de kwaliteit van onze vouwdozen. Deze vouwdozen maken het mogelijk om een sterk visueel beeld van uw product te geven en kunnen uit een breed scala aan materialen worden gemaakt. U kunt ook speciale effecten toevoegen aan de vouwdoos, om er zeker van te zijn dat uw product opvalt.

Ontdek de toekomst

De wereldleider in Soft Crease RF (radiofrequentie) vouwtechnologie