HLP Klearfold Global Packaging Expertise

Bedrukte transparante vouwdozen
Milieuvriendelijke kunststofverpakkingen

Het speerpunt van HLP Klearfold dit jaar is blijven innoveren, wij staan voor nieuwe frisse ideeën. Wij ontwikkelen, creëren en produceren de mooiste bedrukte transparante verpakkingen wereldwijd. HLP Klearfold werkt met de beste kunststof materialen: APET- materiaal 100% recyclebaar, rPET – materiaal al gerecycled PET kunststof. Expertise in verpakkingsdesign.

Transparante aantrekkelijke vouwdozen
PET Transparante Verpakkingen

Nieuw jaar, nieuwe doelen- Waar komt die uitdrukking vandaan? Bij HLP Klearfold denken wij dat dit begint met het willen en wensen van nieuwe mooie dingen- Gezond, milieuvriendelijk en succesvol zijn. HLP Klearfold kunststofverpakkingen zijn milieuvriendelijk, wij zetten ons volop in voor een gezond milieu. Daarmee is HLP Klearfold dus uw matching partner voor het nieuwe jaar. HLP Klearfold staat altijd voor u klaar en denkt graag met u mee. Wij willen uw product succesvol maken met onze aantrekkelijke verpakkingen.

Hoe belangrijk is een tevreden consument? Aan welke eisen moeten verpakkingen voldoen? Waarom een aantrekkelijke verpakking?

Zowel marketingspecialisten als accountmanagers geven aan dat het steeds meer gaat over hoe mooier, hoe netter en hoe luxer u uw product kan presteren. Een product met een verhaal verkoopt beter en een product in een mooie bedrukte transparante verpakking verkoopt nog beter. Consumenten willen graag het product eerst zien en daarbij ook informatie over het product te kunnen vinden. HLP Klearfold ontwerpt de beste bedrukte transparante verpakkingen, uw product verdient het om gezien te worden! HLP Klearfold designers weten wat ze doen, we boosten uw sales met onze unieke opvallende verpakkingen. HLP Klearfold levert uitstekende resultaten sinds 1969.

Het is een kunst om een product goed te introduceren en succesvol op de markt te brengen. Dit doet u eenvoudig en snel met onze unieke opvallende verpakkingen, wij zijn niet voor niets de nummer één wereldwijd. HLP Klearfold transparante verpakkingen zijn innovatief en 100% recyclebaar.