HLP Klearfold Global Packaging Expertise

Bedrukte transparante vouwdozen
Milieuvriendelijke kunststofverpakkingen

De kern van HLP Klearfold dit jaar is blijven innoveren, wij staan voor nieuwe frisse ideeën. Wij ontwikkelen, creëren en produceren de mooiste bedrukte transparante verpakkingen van over de hele wereld. HLP Klearfold werkt met de beste kunststof materialen: APET- materiaal 100% recyclebaar, rPET – materiaal al gerecycled PET kunststof. Expertise in verpakkingsdesign.

Transparante aantrekkelijke vouwdozen
PET Transparante Verpakkingen

Nieuw jaar, nieuwe doelen- Waar komt die uitdrukking vandaan? Bij HLP Klearfold denken we dat dit begint met het willen en wensen van nieuwe mooie dingen- Gezond, milieuvriendelijk en succesvol zijn. HLP Klearfold kunststofverpakkingen zijn milieuvriendelijk, we zetten ons volop in voor een gezond milieu- Dus HLP Klearfold is uw matching partner voor het nieuwe jaar, HLP Klearfold staat altijd klaar en denkt graag met u mee, we willen uw product succesvol maken met onze aantrekkelijke verpakkingen.

Hoe belangrijk is een tevreden consument? Aan welke eisen moeten verpakkingen voldoen? Waarom een aantrekkelijke verpakking?

Zoals marketingspecialisten als accountmanagers geven aan dat het steeds meer gaat over hoe mooier, hoe netter en hoe luxer u uw product kan presteren, een product met een verhaal verkoopt beter, een product in een mooie bedrukte transparante verpakking verkoopt beter, consumenten willen graag het product eerst zien en daarbij ook informatie over het product te kunnen vinden – HLP Klearfold ontwerpt de beste bedrukte transparante verpakkingen, uw product verdient het om gezien te worden, HLP Klearfold designers weten wat ze doen, we boosten uw sales met onze unieke opvallende verpakkingen. HLP Klearfold levert uitstekende resultaten vanaf 1969.

Het is Art om een product met succes uit te voeren en met succes op de markt te brengen, dit doet u makkelijk en snel met onze unieke opvallende verpakkingen, wij zijn niet voor niets de nummer één van de wereld. HLP Klearfold transparante verpakkingen zijn innovatief en 100% recyclebaar.

2019-01-03T15:08:40+00:00