PET Verpakkingen

PET-plastic, een afkorting voor polyethyleentereftalaat, is een grondstof en wordt algemeen erkend als een veilig, niet-toxisch, sterk, flexibel materiaal dat 100% recyclebaar is. PET-plastic is het meest voorkomende heldere verpakkingsmateriaal en wordt gebruikt in het dagelijks leven. PET-plastic is gemakkelijk recyclebaar, met meer dan 67% van alle lokale autoriteiten die inzamelfaciliteiten voor deze kunststoffen aanbieden. PET-plastic kan ook worden gerecycled bij alle recyclingbanken en -centra. Omdat PET-plastic zo gemakkelijk te recyclen is, bieden we u de mogelijkheden om een bijdrage aan het milieu te leveren. Ontdek de toekomst met onze APET Verpakkingen. We zijn efficiënt en doelgericht in het produceren van geweldige productverpakkingen voor een schonere wereld. HLP Klearfold vindt het milieu belangrijk, tezamen met Blue Planet – Clean Oceans!

Recyclebare verpakkingen

OCEAN CLEAN

De branchevereniging evalueerde onlangs 78 recyclingfaciliteiten voor PET-plastic in Europa. Elk gemeentehuis in Nederland bepaalt zelf hoe ze het plastic verpakkingsafval verzamelen, normaal gesproken gaat het via een speciale ‘plastic heroes’ afvalbak. Plastic verpakkingsafval kan ook door de gemeente één keer per maand meegenomen worden. Dus er is immer meer animo om te recyclen, het is zeker de moeite waard! Samen voor Clean Blue Oceans!
Wat wordt er van gerecycled PET-plastic gemaakt? Onder meer huisdier bedden, tapijten en sneakers.

Materialen HLP Klearfold verpakkingen

De kunststofverwerkende industrie staat flink onder druk, wereldwijd is men bewuster gaan kijken naar het materiaal. HLP Klearfold ontwikkelt en produceert kunststofverpakkingen die milieuvriendelijk zijn. HLP Klearfold verpakkingsmaterialen:

APET, geproduceerd met 100% natuurlijk voorkomende ingrediënten;

rPET, geproduceerd met 30% PET-afval na consumptie, simpelweg gerecycled PET materiaal;

PETG, geproduceerd met 100% natuurlijk voorkomende ingrediënten;

PP, geproduceerd zonder water en zonder schadelijke uitstoot.

Als onafhankelijk, ontwikkelaar en producent van kunststofverpakkingen bieden we u intelligente verpakkingen, passende ontwerpen, mooie goede oplossingen en daarmee schitterende doorzichtige verpakkingen. HLP Klearfold PET en RPET-verpakkingen zijn makkelijk om te recyclen of te hergebruiken. Recycling is één van de meest logische duurzame oplossingen!

We zien een stijgende marketingoplossing met een transparante verpakking, consumenten willen zien wat u produceert en verkoopt. Al onze verpakkingen zijn op maat gemaakt. We hebben alle expertise in huis en zijn dan ook al 50 jaar op de verpakkingsmarkt actief. Vraag vandaag nog een gratis sample aan en ontdek waarom onze verpakkingen zo goed zijn.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze luxe verpakkingen? HLP Klearfold helpt u vooruit. We weten precies waar de verpakkingseisen liggen en bij HLP Klearfold zijn de mogelijkheden eindeloos.