Transparante verpakkingen voor elektronische producten

Recyclebare verpakkingen

Het is een feit, we kunnen niet meer zonder digitale apparaten. Elke dag maken we gebruik van elektronische apparaten, op kantoor, op school, thuis. De producent van elektronica heeft uiteraard een strategie om deze apparaten snel te verkopen, want er komen steeds meer nieuwe elektronische apparaten op de markt. Hoe unieker en slimmer uw apparaat is, des te sneller u deze kunt verkopen. HLP Klearfold helpt u graag aan onze doorzichtige verpakkingen, het is immers een feit dat consumenten graag willen zien hoe een product eruit ziet. Visualisatie kan heel behulpzaam zijn. HLP Klearfold biedt u de beste verpakkingsmogelijkheden, als het gaat om transparant en helder afdrukken. Wij zijn de grootste en meest ervaren producent van doorzichtige kunststof verpakkingen.

HLP Klearfold verpakkingen staan voor: kwaliteit, helderheid, topprestatie en precisie. Een perfecte combinatie van luxe, hoog temperatuur resistentie en 100% recyclebaar. HLP Klearfold ontwikkelt zijn eigen materiaal. Wij kopen alleen materiaal van ’s werelds beste producenten en hebben daarbij zeer strikte eisen met betrekking tot onze zorgen over hoe we gezamenlijk onze planeet kunnen redden. We zetten ons volop in voor een gezond milieu. Ons meest gebruikte materiaal is APET en daarnaast PET, PP, RPET en BIO PET.

U kunt alle soorten producten verpakken met onze luxe, transparante verpakkingen. Bijkomend voordeel is dat ze een extra boost geven aan uw sales. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken, wij vertellen u graag meer over hoe uw product zichzelf verkoopt met onze transparante verpakkingen.

Verpakkingsmogelijkheden HLP Klearfold ontwerpt!

PET-verpakkingen

Met de hulp van onze ervaren en betrokken designers, kunt u uw eigen ontwerp maken. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het resultaat van uw verpakking precies is zoals u dat verwacht. Wij weten als geen ander dat uw verpakking het visitekaartje van uw product is. Uw verpakking moet zeggen wat u verkoopt en wat het product is. Er zijn meerdere factoren die hierbij een rol spelen, zoals maat, model en structuur. HLP Klearfold ontwerpt en produceert voor u originele en aantrekkelijke verpakkingen. Wij zetten ons hierbij 100% in en dat ziet u terug bij uw verpakking.

HLP Klearfold heeft innovatieve verpakkingsvormen. We hebben voldoende expertise in huis, wij zijn niet voor niets bijna 50 jaar een marktleider. Alle verpakkingen zijn op maat gemaakt, van vouwdoosjes, tubes, sleeves, blisters, clamshells, Klearfold Keeper, en nog veel meer.

Wilt u ook luxe verpakkingen voor een betaalbare prijs? Neem dan snel contact met ons op! Er zijn genoeg mogelijkheden om uw luxe verpakkingen duurzaam te creëren. Voor elk product een eigen unieke verpakking. HLP Klearfold milieuvriendelijke verpakkingen op maat.