A-PET en rPET VERPAKKINGEN/HLP KLEARFOLD PLASTIC PACKAGING SOLUTIONS

Recyclebare APET en rPET-verpakkingen

HLP Klearfold produceert verpakkingen die 50% gerecycled plastic bevatten, dit 50% gerecycled materiaal is afkomstig van hoogwaardig gemengd van rPET-plastic, we willen alleen het beste voor onze klanten, voor onze wereld. HLP Klearfold plastic verpakkingen zijn een combinatie tussen mooi, trend en milieuvriendelijkheid, onze verpakkingen zijn een duidelijk beeld van de ontwikkeling in de markt.

Bij het maken van een verpakking kijken we eerst naar wat uw merk zegt, naar de boodschap van uw product, naar zijn functionaliteit, alles telt. Bij HLP Klearfold hebben we een passie voor het creëren van betere innovatieve en milieuvriendelijkere oplossingen, we kiezen voor duurzaamheid, maar wat is precies duurzaam? Duurzaam is meer dan kiezen voor een ander verpakkingsmateriaal, papier/ karton verpakkingen hebben meer grondstoffen (hout), water en energie nodig voor de productie, deze hout komt uit bomen, wat we nu al niet meer genoeg hebben, dit is niet bepaald goed voor de natuur. HLP Klearfold plastic verpakkingen zijn goed voor de natuur, plastic verpakkingen zijn lichter en kunnen gemakkelijk worden gerecycled. We moeten onze wereld de echte feiten over verpakkingsmaterialen-verpakkingen en vooral het juiste gebruik ervan leren, maar we kunnen dit pas doen als we weten wat het is en wat het niet is.

Hoe werkt dit? Plastic recyclen in Nederland is eenvoudig. Er is de mogelijkheid dat u uw plastic verpakkingen naar uw gemeentehuis brengt. Elke gemeente heeft een andere manier om plastic verpakkingen te verzamelen en vervolgens te laten recyclen. Er is geen landfill in Nederland, dat gebeurt hier niet, al het plastic afval wordt ingezameld, wat is nog wel nodig, is dat we het afval thuis of op kantoor goed scheiden. Recyclers nemen dit plasticafval mee, ze moeten het eerst identificeren om het te scheiden en klaar te maken voor verwerking. Milieuvriendelijke adviezen voor producenten, nummer één, kies het juiste materiaal, nummer twee, ontwerp een Premium-verpakking voor uw product op de juiste manier zodat het ook Premium is voor ons milieu en nummer drie, geef consumenten/ shoppers de juiste boodschap over recycling en duurzaamheid.

rPET- rPET-verpakkingen- circulaire economie verpakkingen- creatieve cadeauverpakkingen

Waarom doorzichtig?

Shoppers besteden niet langer dan 3 minuten aan het kiezen van hun product, soms moeten ze veel informatie lezen en dat willen ze niet altijd doen. HLP Klearfold verpakkingen geven duidelijkheid, ze beschermen uw product en laten uw product stralen, consumenten willen een uniek product dat goed is verpakt in een luxe creatieve unieke doos die het product nog steeds laat zien! Shoppers/ consumenten gaan volledig voor transparantie, en ze hebben gelijk. Het is toch jammer dat een goed product niet zichtbaar is, visualisatie is belangrijk. HLP Klearfold-verpakking is de verpakking van de toekomst, transparant, uniek, innovatief en goed voor het milieu.

Degenen die milieuvriendelijk zijn, weten dat A-PET en rPET zijn de meest duurzame plastic materialen in de markt, A-PET en rPET plastic materialen zijn de enige materialen die circulair kunnen worden gerecycled. HLP Klearfold verpakkingen zijn op maat gemaakt, HLP Klearfold zorgt voor elk detail, onze ontwerpers zijn zeer bekwaam en ervaren. HLP Klearfold is uw juiste partner voor het creëren van recyclebare en herbruikbare luxe unieke doorzichtige verpakkingen. Vraag vandaag nog een vrijblijvend advies aan, ons team beantwoordt graag al uw vragen!