Verpakkingen van het nieuwe tijdperk!

Verpakkingen van het nieuwe tijdperk- Transparante verpakkingen- Bedrukte transparante verpakkingen- Luxe recyclebare verpakkingen- Gerecyclede verpakkingen- Recycled packaging

Ja, het nieuwe tijdperk. We beleven het, we zijn erin en terwijl we ons ontwikkelen in de nieuwe wereld of era, hebben de merken, producten en verpakkingen hetzelfde nodig. Verpakkingen in de beautyworld of chocolade-industrie, zelfs in de textielindustrie, moeten laten zien wat zijn merk betekent. Ons doel is om dat mogelijk voor uw merk en product te maken.

Onze ervaren ontwerpers zullen uw product zorgvuldig evalueren voordat ze alternatieven implementeren om uiteindelijk samen de meest geschikte verpakkingskeuze te maken.

Het nieuwe tijdperk vraagt ons om creatiever en innovatiever te zijn, om de behoeften van de producten en de behoeften van de consumenten te analyseren om een unieke verpakkingsdoos voor uw product te creëren. Doorzichtigheid biedt veel voordelen, het is toch slim om het product te laten zien zonder de verpakking te openen en te beschadigen. Het lijkt iedereen nuttig.

A smart design, technische en commerciële aanpak. Hoe dieper we evalueren wat consumenten willen en nodig hebben, hoe beter we kunnen helpen en hoe sneller we kunnen verkopen. Verpakkingsdesign is heel belangrijk, het imago van uw merk wordt weerspiegeld in hoe consumenten naar uw product kijken. Een mooie presentatie zegt altijd veel, dus ja verpakkingsontwerp is ja een hoog aandachtspunt.

HLP Klearfold verpakkingen bieden oplossingen voor alle sectoren, cosmetica, baby en kinderen producten, textielproducten, alles wordt bij ons op maat gemaakt. Wij zijn klaar voor het nieuwe tijdperk. Consumenten zijn op zoek naar iets duurzaams en tegelijkertijd iets fris en luxueus, maar ook betaalbaar.

Elke gebruikte verpakking moet een nieuwe verpakking worden, dit noemen we tweede-leven verpakkingen ofwel second life packaging. Recyclebare en hergebruikte verpakkingen zijn de toekomst. We moeten ons aanpassen aan het recyclingproces, de gebruikte verpakkingen in de juiste plastic afvalbak doen. De plasticrecyclingbedrijven volgen met de juiste sortering, reiniging en recyclen. Na het volledige recyclingproces volgt de creatie van een nieuwe verpakking of product. Bij ons vindt u dit, transparante-bedrukte luxe en unieke gerecyclede verpakkingen, wij helpen u graag bij het creëren van uw unieke recyclebare second life-verpakking.