Services

HLP Klearfold Services

Hier vindt u een overzicht van de HLP Klearfold services. We gaan samen op reis met als eindbestemming de perfecte verpakkingsoplossing. Ontdek hieronder waar uw nieuwe display oplossing u zoal naar toe brengt!

Materiaal

De belangrijkste redenen waarom onze verpakkingen zich onderscheiden van de concurrentie, danken wij aan de kwalitatieve kunststof die wij in voorraad hebben.

Het resultaat is een verpakking die beter en consistenter is in helderheid, met vrijwel geen transparante gebreken, hogere slagvastheid en krasbestendigheid, waarmee het de mooist denkbare verpakking is voor uw product.

  • Kwaliteit – De beste verpakking gemaakt van de beste materialen

  • Groen – Beter voor u, beter voor het milieu, beter voor uw product

próbki materiału
HLP Klearfold Materialen prot

Prototype

HLP Klearfold is wereldleider in Soft Crease RF (radiofrequentie) buiglijntechnologie en met onze “Auto-Bottom” systeem bieden we een duidelijk voordeel: snellere doorlooptijd op afvullijnen, waarmee de (arbeids-/) kosten worden verlaagd.

  • Display – De ultieme manier om uw product te laten zien

  • Geavanceerd – De manier waarop we uw product verpakken

Design

Bij HLP Klearfold bieden we een breed scala aan grafische mogelijkheden, om uw verpakking net dat beetje extra te geven en het potentieel van uw merk te ontsluiten.

  • Helder – Snijdt door het enorme aanbod in de overvolle winkelschappen

  • Resultaten – Draagt bij tot positieve verkoopresultaten

Ontwerpen Plastic
HLP Klearfold

Productie

De HLP Klearfold productie vindt plaats, waarbij enkel en alleen kunststof wordt verwerkt, onder geavanceerde controle van de temperatuur en luchtvochtigheid. Daarbij maken wij gebruik van 13-kleuren druktechniek, waarmee u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit drukwerk voor uw verpakking. Al met al dé ideale locatie om hoog kwalitatieve transparante verpakkingen te produceren.

  • Partners – Vertrouw op de grootste, meest ervaren producent van kunststof verpakkingen

  • Experts – Exclusieve productie van uw heldere verpakking

Ontdek de toekomst

De wereldleider in Soft Crease RF (radiofrequentie) vouwtechnologie