Thee Producten Verpakkingen

HLP Klearfold heeft expertise in het creëren van innovatieve verpakkingen voor koffie of thee. We zijn de nummer een in de markt, en het is niet voor niets. HLP Klearfold bestaat nu al 50 jaar als groots en meest ervaren producent van doorzichtige verpakkingen. Wij zijn erg blij en trots op alles wat wij doen. We nemen alle kleine grote ideeën in een doos. Think outside the box!

Producten zoals thee of koffie staan overal, maar wij kunnen uw product bijzonder maken. HLP Klearfold team is absoluut goed ervaren, de ideeën komen de hele tijd, wij houden van wat wij doen, wij zetten ons ziel in, en dat kunt u snel zien aan het eindresultaat, een unieke innovatieve doos.

Thee producten verpakkingen

Een luxe cadeauverpakking voor uw thee setje die ook 100% milieuvriendelijk is.

Iedereen koopt en drinkt thee, thee is dat, is lekker, is altijd goed, op elk moment, koffie ook. Wat kunnen wij doen om uw sales te boosten? Ja, wij weten het. Marketing/ Packaging. Marketing is belangrijk, wij moeten ons best doen om in een markt vol innovatie te blijven. HLP Klearfold verpakkingen zijn de Marketingtool dat uw merk nodig heeft. Wij bieden een breed scala aan grafische effecten, ze geven dat WOW- factor dat uw transparant doos nodig heeft om uw merkpotentieel te ontsluiten. Ja, HLP Klearfold verpakkingen zijn dat, zijn leuk, zijn uniek, innovatief, HLP Klearfold doorzichtige doosjes laten uw product stralen!!!