Verpakkingen voor kantoorartikelen

- Luxe verpakkingen op maat

Vakantieperiode is niet voor altijd, aan alles komt een einde. Vele beginnen weer met school en gaan weer naar het werk. Juist op dit moment moeten we denken over officeproducten en kantoorbenodigdheden. Met onze expertise komt u aan unieke, luxe en mooie verpakkingen voor uw officeproducten/ kantoorbenodigdheden.

HLP Klearfold heeft een breed scala aan verpakkingsvormen. Naast schitterende bedrukkingen, biedt HLP Klearfold ook grafische effect, waaronder blindpreging, foliedruk en koudfoliedruk, alsmede matte of glanzende coatings. Neem gerust contact met ons op en vraag een gratis sample aan, onze verpakkingsmogelijkheden zijn eindeloos!

Onze effecten omvatten ook het creëren van beweging, diepte, structuur en driedimensionale effecten. U kunt van ons spectaculaire verpakkingen verwachten. Dankzij onze speciale effecten, zullen uw verpakkingen zich nog meer onderscheiden en opvallen in volle winkelschappen.

HLP Klearfold binnenkort 50 jaar

HLP Klearfold binnenkort 50 jaar

Sinds 1969 zijn we producenten van kunststofverpakkingen, we zijn trots op wat we zijn begonnen: het ontwikkelen, ontwerpen, creëren en produceren van schitterende A- kwaliteits verpakkingen. HLP Klearfold begon als een nieuwe vorm om naar de consumenten te kijken, niet wat we verkopen, maar wat ze willen. Ze willen zien wat erin zit, dat gaat makkelijk met onze luxe doorzichtige verpakkingen. Onze heldere strategie laat aan de consumenten zien, wat zij gaan aanschaffen.

De HLP Klearfold productielocatie is de perfect match met wat u wilt en met wat we zelf willen. HLP Klearfold produceert alleen verpakkingen van de hoogste kwaliteit, we garanderen optimale prestaties met uitstekende resultaten. Wij zijn zeer trots op ons gehele team van gedreven en gemotiveerd personeel. HLP Klearfold beschikt over alle oplossingen voor uw verpakkingszorgen.
HLP Klearfold besteedt zo veel aandacht aan de details, zodat elke verpakking uniek is.

U kunt uw artwork samen met ons ontwerpen.
Wij hebben uw offerte klaar binnen 24 uur.
CAD- monsters binnen 3-5 dagen.

Stuur ons een e-mail met uw vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.. HLP Klearfold heeft alle verpakkingsoplossingen. Schitterende doorzichtige verpakkingen.