HLP Klearfold Ontwerpteam

HLP Klearfold ontwerpt graag met u mee! Eamon Gavin is onze grafische ontwerper, zijn dagelijkse werk omvat het ontwerpen van kunststof verpakkingen, structuur en final artwork. Eamon startte zijn ontwerpstudies in 2008, sinds 2015 werkt Eamon met HLP Klearfold en sinds die tijd is hij altijd betrokken en enthousiast voor elk project van al onze Europese kantoren.

Verpakkingen op maat, ontwerpservice

Eamon Gavin: Ik vind verpakkingsdesign fun en belangrijk, elke verpakking moet zeggen waar het allemaal om draait, niet alleen met teksten en symbolen, maar ook met zijn structuur, kleuren en ontwerp. Elk product verdient een matching packaging. Een ontwerper moet met ideeën komen, strategieën en innovatieve oplossingen, het is 2018 en alle markten zijn vol met herkenbare en creatieve verpakkingen, wij maken ze luxer en opvallender maar ook netter en rustiger.
Sleeves of beschermerhoesjes, vouwdoosjes, kokers, thermovormen, het is leuk voor mij om dit allemaal te doen en het is goed voor jullie om onze verpakkingen te gebruiken. Wij geven u graag alternatieve vormen, onze verpakkingen zijn een marketing bomb.
Verpakkingen moeten uw producten goed beschermen tegen schaden, zij zijn de business label van uw product in veel fasen, ten eerste, zij zijn wat consumenten eerst zien en daarna herinneren, ten tweede, als uw product niet goed verpakt is, dan kan het snel kapot gaan en door consumenten wordt nauwelijks gewaardeerd, en ten derde, uw verpakking is wat uw brand premium maakt. Dus voor dit het geldt: Meer focus op wat uw product nodig heeft.
Onze missie is en het blijft juiste oplossingen geven aan onze klanten, create is an easy pie when you are born with designer hands, still takes time, dream, vision and accuracy. In het eerste jaar van mijn carrière dacht ik dat ik al alles kon ontwerpen, maar toch met de tijd heb ik gezien dat elke dag brengt zijn eigen uitdaging en ik dank HLP Klearfold voor de ontwikkelingskans dat zij mij boden. Het heeft mij gevormd tot de trotse verpakkingsontwerper die Ik vandaag ben.

Recyclebare verpakkingen

Eamon interview

Eamon had een leuk interview tijdens zijn werktijd in Engeland. Hier tonen we enkele vragen en antwoorden van zijn laatste interview,
1) Hoe beschreef u uzelf en uw proces binnen HLP Klearfold?

Ik zie mezelf als het kleine broertje van het gezin, we zijn een familie, we werken graag samen aan onze ideeën, zo maken we altijd een mooi uniek ontwerp. Ik kwam naar HLP drie jaar geleden, Ik begon meteen met het behouden van onze conventionele designs, ik vond het prima en super spannend, ik kon ook meteen beginnen met de nieuwe ontwikkeling aan vormen, effecten, dat vond ik ook belangrijk. Meedoen aan dit soort werk maak me blij, bij HLP Klearfold is het nooit elke dag hetzelfde.

2) Het staat overal bekend wat plastic met onze milieu maakt, wat heef u daar te zeggen en hoe ziet u uw toekomst als ontwerper van plastic verpakkingen?

Yes, I know. Kijk, HLP Klearfold produceert alleen verpakkingen die 100% recyclebaar zijn, we zijn toegewijd aan het redden van onze planeet, en als ik voor mezelf spreek, dan zeg ik dat dit ook zeer belangrijk voor me is, ik heb kinderen en ik wil een goed milieu voor hen. Thuis leren we hen waarom recycling goed is, en daar is de juiste oplossing, vind ik. Onderwijs moet kinderen leren over recyclen, dit al vanaf jonge leeftijd, meer verpakkingsbedrijven moeten zich meer richten op het werken met alleen het juiste materieel, etc. We hebben de oplossing in onze handen.

3) Waar is HLP Klearfold mee bezig? Er zijn nieuwe projecten met materialen en ontwerpen?

HLP Klearfold is altijd aan het creëren. We werken aan een aantal spannende, nieuwe projecten die jullie binnenkort zullen zien verschijnen.

Een juiste verpakkingsvorm en een opvallend design vindt u bij ons. Wij hebben vele leuke ideeën en helpen we u graag met het ontwerpen van uw product-verpakking, misschien aan toe van het lanceren van een nieuwe product of concept, daar helpen we ook graag mee. Samenwerking voor uw verpakking, verpakkingsdesign, prototype, uitstekend resultaat. HLP Klearfold bedrukte transparante verpakkingen: Sales Boost.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze luxe verpakkingen? HLP Klearfold helpt u vooruit. We weten precies waar de verpakkingseisen liggen en bij HLP Klearfold zijn de mogelijkheden eindeloos.