Verpakking producent 50 jaar aan de top

Als verpakking producent zijn wij al bijna 50 jaar, wereldwijd, markleider in transparant bedrukte verpakkingen. Daar zijn wij trots op. HLP Klearfold is iedere dag bezig met het ondersteunen van klanten en het innoveren van onze productieprocessen. Vertrouw op verpakking producent HLP Klearfold om, in korte doorlooptijden, de beste verpakkingsoplossing te leveren.

HLP Klearfold Nederland

Wij zijn een wereldwijde kunststof verpakking producent met hypermoderne productiefaciliteiten in China. Maar als u contact met ons wil opnemen om te praten over een verpakking om uw product succesvol in de markt te zetten, kunt u gewoon terecht bij een Nederlandse vestiging. Wij zijn gevestigd in Zevenaar. U hebt dus uitsluitend contact met een Nederlandse medewerker. Wel zo handig.
(Afbeelding/knop met “Virtuele Tour verpakking producent HLP Klearfold”)

Waarom HLP Klearfold kiezen als verpakking producent?

Bent u op zoek naar een verleidelijke, opvallende én praktische verpakking voor uw product of producten? Wij adviseren (uiteraard) dat u zich eens verdiept in HPL Klearfold. We zijn niet voor niets bijna een halve eeuw marktleider. U treft dus niet de eerste de beste verpakking producent.
Wat u van ons kunt verwachten

  • De mooiste transparante kunststof bedrukte verpakkingen; altijd op maat gemaakt.
  • Ruime keuze uit het beste materiaal en de vorm van uw verpakking.
  • De mooiste, beste en meest creatieve bedrukkingen én grafische effecten. Met prachtige kleuren en indien gewenst mooie special effects, vliegen uw producten de (virtuele) schappen uit. De bedrukking kan zo simplistisch of uitbundig als u zelf wil. We kunnen bijvoorbeeld voor- en achterzijde bedrukken zodat er een 3D-effect ontstaat. Of we wekken de illusie dat uw product in de verpakking zweeft.
  • Een snelle levering. U ontvangt binnen 24 (werk-) uur een gedetailleerde offerte. Voorbeeldontwerpen kunt u binnen 3 tot 5 werkdagen inzien. Een bedrukt voorbeeld kunt u ontvangen binnen 5 tot 7 werkdagen. Levering kan plaatsvinden binnen 10 tot 15 werkdagen.
  • De beste en meest moderne productiefaciliteiten. Onder ander door onze 13-kleurenpers leveren wij altijd de beste kwaliteit. En dat tegen betaalbare prijzen.
    HLP Klearfold kan verpakkingen op verschillende manieren vouwen (o.a. Soft Crease®-technologie). Zo hebben wij de beste oplossing voor ieder soort verpakking voorhanden.
  • Geweldige medewerkers. We stellen alles in het werk om aan uw behoeften en verwachtingen te voldoen. Onze accountmanagers en ontwerpers zorgen dan u uw perfecte productverpakking in handen krijgt.
  • Milieubewuste bedrijfsvoering. Als wereldwijd verpakking producent zien we het als onze plicht om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk maken. HLP Klearfold maakt gebruik van zowel zonnepanelen als windturbines om onze fabrieken in China van stroom te voorzien. Onze PET-verpakkingen zijn 100% recyclebaar. We gebruiken materialen van de beste kwaliteit en zetten ons in om verspilling tegen te gaan.

Neem contact op