Verpakkingen voor Sport Producten

Als een toonaangevende leverancier van transparante verpakkingen, bieden wij ook een gevarieerd scala aan verpakkingsvormen-mogelijkheden, cilindrische buizen, thermovormen. HLP Klearfold bestaat sinds 1969. HLP Klearfold ondersteund u met onze ongeëvenaarde, structurele grafische design expertise, voor al uw unieke kunststofverpakkingen.

Transparante verpakkingen voor sport producten

HLP Klearfold is de juiste keuze bij het kiezen van uw verpakkingspartner, wij kunnen u voorzien van Premium oplossingen, eindeloze mogelijkheden in zowel ontwerp- structuur als speciale effecten voor uw product-verpakking. HLP Klearfold doorzichtige verpakkingen kunnen uw sales stimuleren.

Recycleerbaarheid

Het is erg belangrijk dat uw product zich in een recyclebaar verpakkingsmateriaal bevindt. HLP Klearfold maakt gebruik van PET-materiaal dat 100% recyclebaar is. HLP Klearfold maakt ook gebruikt van de 100% recyclebare rPET-materiaal, het omvat tot 50% afvalmateriaal na consumptie. rPET is de beste keuze als het gaat over kunststof materialen. rPET is mooi, helder en stevig.

HLP Klearfold kunststofmaterialen zijn 100% milieuvriendelijk, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de juiste stappen in duurzaamheid zet voor een gezonder milieu.

Structuur

Het ontwerpteam van HLP Klearfold is zeer bedreven, we willen perfectie in een doos, we werken zorgvuldig samen in het ontwerpen en in het produceren van uw unieke sportverpakking. We werken met plezier, we houden van innovatie, mar dan ook dichtbij uw wensen en productbranding om de beste resultaten te garanderen.

Ga naar onze prototype-pagina voor meer informatie

Ontwerp

HLP Klearfold biedt op maat gemaakte verpakkingen. Een goed doordacht ontwerp is belangrijk om succesvol te worden. Sport producten hebben zijn klanten, het gaat meer over kwaliteit. HLP Klearfold biedt u expertise in ontwerp, de mooiste effecten en de beste matchende verpakkingsvorm voor uw unieke product.

Het vertrouwen van klanten is zeer belangrijk. Ze kopen uw product omdat het mooi en van goede kwaliteit is. Sportproducten verdienen het ook om gezien te worden. HLP Klearfold doorzichtige verpakkingen trekken alle aandacht van nieuwe klanten, het verpakkingsconcept is niet gek, marketing is belangrijk! Samen vormen we de best match voor de boost van uw sales. Contacteer ons snel en vraag een gratis sample aan!

Ga naar onze design-pagina voor meer informatie.