Wat doet HLP Klearfold?

HLP Klearfold ontwikkelt, creëert en produceert schitterende luxe vouwdoosjes, transparante verpakkingen die luxueus en ook nog recyclebaar zijn. Onze materialen zijn milieuvriendelijk, want het milieu is ook onze zorg. We werken graag in nauwe samenwerking met onze klanten. Bespreek ook uw wensen en deze komen tot uiting in een unieke transparante vouwdoos. Ook de bedrukkingstechniek bij HLP Klearfold is zeer hoog, we produceren de mooiste bedrukte transparante verpakkingen ter wereld. HLP Klearfold investeert constant in ontwikkeling, we willen alleen de beste verpakkingsoplossingen leveren aan onze klanten. Ons team is gepassioneerd, ze staan dag en nacht voor u klaar.

HLP Klearfold bestaat sinds 1969 en heeft gebouwd aan een prima reputatie, wij hebben ons best gedaan vanuit een veelzijdig professioneel team om de mooiste bedrukte transparante verpakking te maken en zijn ISO 9001 gecertificeerd.

We staan voor:

– maatwerk;

– milieuvriendelijke materialen;

– het verlagen van arbeidskosten tot 30%;

– een Sales Boost;

– kwaliteit verpakkingen.

Verpakkingen voor chocolade bonbons en alle soorten zoetwaren

HLP Klearfold is al bijna 50 jaar fabrikant van transparante vouwdoosjes en we weten exact wat we doen als het gaat om doorzichtige verpakkingen in diverse en unieke aantrekkelijke vormen. U bepaalt bij ons de uitstraling van uw verpakking en versterkt daarmee dus ook de uitstraling van uw product. Laat ons u hierbij ondersteunen, we doen het graag! Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een gratis sample aan!

Verpakkingen voor chocolade bonbons

Verpakkingsdesign

Uw chocolade-, bonbon- en/of snoepproduct veilig en aantrekkelijk verpakt, in een mooie aantrekkelijke verpakkingen. HLP Klearfold ontwerpt uw bonbonverpakking, in een voor u attractief design. Meer informatie? Wij staan u graag te woord!

Consumenten kopen met de ogen, een verpakking is belangrijk, laat ons u helpen met het ontwerpen en creëren van uw unieke mooie verpakking. HLP Klearfold produceert de meest luxe transparante verpakking voor uw chocolade-, bonbon- en/of snoepproduct.