Lead Forensics

Wijnverpakking

Wijn plastic verpakking

HLP Klearfold is momenteel bezig met het ontwikkelen van luxe wijnverpakkingen/ alcoholverpakkingen. Onze ontwerpers willen niet alleen mooie verpakkingen voor uw producten creëren, maar ook verpakkingen van de beste kwaliteit kunststof materiaal, die resistent genoeg zijn. We zijn erg trots op onze beroemde Klearfold doorzichtige kunststof vouwdozen, die een sterke visuele indruk wekken en de perfecte manier zijn om uw product te verpakken en presenteren. Consumenten zien ze en willen ze hebben.

HLP Klearfold is ‘s werelds meest geavanceerde fabrikant van doorzichtige kunststof verpakkinge. Wij produceren standaard kunststof vouwdozen, maar ook doorzichtige kunststof verpakkingen op maat. Uw HLP Klearfold wijnverpakking wordt geproduceerd in de perfecte omgeving, we letten op elk detail en daarbij al uw behoeften, met als resultaat een prachtige, persoonlijke verpakking. De wijn- en/of alcoholverpakkingen die wij ontwerpen, zijn vanuit uw wensen.

HLP Klearfold werkt momenteel aan verschillende innovatieve projecten, waarbij we ernaar streven het gebruik van gerecycled materiaal in onze productie te verhogen, om onze mondiale omgeving te beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op om te weten waarom HLP Klearfold de juiste partner voor u is.

2018-08-02T07:35:43+00:00