Transparante wijn verpakkingen

Ook voor uw wijn verpakkingen kunt u bij HPL Klearfold terecht. Onze ontwerpers creëren de mooiste luxe (cadeau-) verpakkingen van de beste kwaliteit. Door de transparantie van de verpakking is de fles wijn, of andere drank, direct zichtbaar. De wijn verpakkingen zorgen er niet alleen voor dat de fles mooi gepresenteerd wordt, het zorgt ook voor extra bescherming.
Bedrukking op de kunststof verpakking maakt uw wijn verpakkingen tot een feestelijk cadeau. Uiteraard bepaalt u hoe uw vouwdoos of vouwzak eruit komt te zien. Kiest u voor een rustig kleurenpallet óf wilt u grafische effecten (waaronder blindpreging, foliedruk en koudfoliedruk) toepassen? Kies bijvoorbeeld voor beweging, diepte of een driedimensionaal effect in uw verpakking. Onze medewerkers vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. En u krijgt altijd (dat is mogelijk binnen 3 tot 5 werkdagen) ontwerpen te zien én kunt vrijblijvend een monster ontvangen.

Waarom HLP Klearfold?

Wij zijn al bijna een halve eeuw marktleider in transparante kunststof verpakkingen. Bij HLP Klearfold krijgt iedere klant de aandacht die hij verdient. We onderhouden goede relaties met onze klanten en denken met onze hen mee.
Iedere verpakking die wij leveren is van topkwaliteit. Dat geldt ook voor uw op maat gemaakt wijn verpakkingen. We zijn pas tevreden als u dat bent.

Materiaalkeuze en duurzaamheid

HLP Klearfold is wereldwijd een grote speler in de plasticindustrie. We vinden het belangrijk onze ecologische voetafdruk te verkleinen en de wereld schoner te maken. We werken met de beste kunststof materialen; ons PET- materiaal is bijvoorbeeld 100% recyclebaar. En alle materialen die wij gebruiken hebben andere eigenschappen en kosten. Kijk hier voor een gedetailleerd overzicht.

Wijn verpakkingen van topkwaliteit

We maken gebruik van zeer helder plastic. Dit is altijd stevig, vormvast en gemakkelijk in elkaar te zetten (tijdsbesparing tot wel 30%). Eventueel kunt u het materiaal laten bewerken zodat het extra kraswerend is. En kiest u voor een glanzende of matte coating? Onze medewerkers adviseren u graag over alles wat wij te bieden hebben.

Het ontwerpproces van uw wijn verpakkingen

  1. Neem contact op met onze Nederlandse vestiging in Zevenaar.
  2. Met één van onze medewerkers bespreekt u uw wensen. U kunt op tal van gebieden keuzes maken. Wij helpen u de beste mogelijke wijn verpakkingen te creëren!
  3. U ontvangt een gedetailleerde offerte binnen 24 (werk-) uur.
  4. U ontvangt voorbeeldontwerpen binnen 3 tot 5 werkdagen.
  5. Een gedrukt voorbeeld kunt u inzien binnen 5 tot 7 werkdagen.
  6. U ontvangt uw levering binnen 10 tot 15 werkdagen.

Neem contact op